yolo Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 cini mi se da je kod mene bio plasticni cep. mozda gresim, ne secam se da sam otvorio golim rukama;)
Musharaf Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 pre oko godinu dana sam probao mondavijev zinfandel, 2004 čini mi se i screwcap gore. utisak sličan gazzinom za gallov zinfandel, a uvrteo sam sebi u glavu i da se oseća metal od screwcapa.
Indy Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Moj utisak je da puno crvenih vina pod screw capom postaju druželjubivija poduže nakon otvaranja. Više sati/dana. Bitno je samo da se odšarafe jednom, a posle uglavnom idu uzlaznom linijom.Ovih dana se družim sa Eaglehawkom. Ima u verzijama Cab Sauv i Merlot (druge još nisam probao). Prvi je malo začinastiji, a drugi više smouki. Oba naravno voćasta, fino integrisani barik. Prvi mi je za uz neko mesište, a drugi za uz pastu. Wolf Blass je uvek imao value 4 money, ni sad nije izuzetak. Aktuelna berba je 2007, dobro mu dođe da "prodiše" posle otvaranja screw caps. Pri $10.95, pravo vino za svaki dan.
yolo Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 izvrsio sam istragu, u pravu si, bio screw cap. nisam znao za tu foru, uglavnom mi dolaze pod ruku bela sa screw capom koja ocito nisu tako zaguljena...
Indy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 (edited) Ne znam kamo da okacim ovu svoju umjetninu, pa cenim da cu ovde bolje proci nego na ptf Umyetnost. ^_^ (PS. Vino sa slike je 1 svilenkasta transparentna garnat-obojena tekucina, mirise na tresnje i vanilu, ukusa na slatko crveno voce uz notu zacinske gorcine i srednje duge zavrsnice, vrlo malo oporo - Yalumba Shiraz Viognier 2006, 1 severnoronsko vino iz Juzne Australije - pasuje uz 1 pikantni sushi sa pekinskom patkom: da, jos 1 australijska izmisljotina :D ...cijena uz koju 1 radni ljud & gradjan moze da zivi, $9.90). Edited September 23, 2008 by Indy
kepa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kad se skuplja tejsting skvod?Imam i ja cime da se ucipim:Finca Antigua Crianza 05, Finca Antigua Merlot 05, Legaris Crianza 04, ima i neki Amarone i jos nekih Italijana i Portugalaca pa birajte cime da se ucipim.
Musharaf Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 hehe, izvestan je jedan gedr tugedr...svako po 1 bocu, a kepa da naseče sirenje i zatvori radnju.
kepa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 To za sireve i radnju moramo sa Uzelcem da vidimo, jer ja tamo odavno ne sljakam.
Indy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mozete vi to i na PM, a ne da nama s Marsa pravite ovde zazubice.<_<
kepa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 cetvrtak uvece na poznatoj adresi?koja je to poznata adresa i u koliko sati?
Indy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 beam yourself up, scotty!Kakve sam srece u zadnje vreme, mislim da bi ostali samo dugmici.
bad music for bad people Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 hej, ajd mi neko preporuci koje dobro sicilijansko vino. crveno, jakako. dovodim neke korleonove rodjake u novembru i hocu da mi ponesu 1 butelju. nemojte neka izivljavanja od 50+ jevra.
Indy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 (edited) Sta je to, ekonomska stabilizacija i kod Don Korleona? C,c,c... Gde ovaj svet ide?Pravo sicilijansko, sorte Nero d'Avola, evo recimo od vinarije Ajello pod etiketom "Majus". Kosta desetak dolara/evra. Nekomplikovano, posteno vino. Edited September 24, 2008 by Indy
Recommended Posts