SmudgeYorkshire Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Za one koji gledaju filmove u Kinoteci... Od petka ponovo projekcije u Kosovskoj. 2 1
SmudgeYorkshire Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Koristi li neko Letterboxd? Pošto mi je generalno u njihovim objavama/repertoaru nepregledno šta Kinoteka nudi pa često propustim nešto što sam želio da gledam, odlučio sam da počnem da na Letterboxdu pravim mjesečne liste Kinotekinih projekcija (https://letterboxd.com/ogiman/list/kinoteka-mart-2023/) i čini mi se kao korisna stvar. Pa me zanima da li ga još neko koristi i na koji način? 2
I*m with the pilots Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ovo je Itan Hok?
Milošica Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 3 minutes ago, I*m with the pilots said: Ovo je Itan Hok? Da
I*m with the pilots Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Aj pogodi i koji je film? Nesto novije? Znam da nisu Juliet, Naked i First Reformed, tu sam ga gledala a da je skorije...pre toga Boyhood i onaj time-travel film
I*m with the pilots Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 11 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Iz prve dekade ovog veka.. Ne vredi da pogadjam kad nisam gledala taj film, ne znam čemu tolika tajnovitost?
Jimmy Kowalski Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 Ma nije neka tajnovitost, racunam da ce neko pogoditi (mislio sam da Milosica sigurno zna zato sam ga i pitao). Ako niko ne pogodi danas, napisacu..
Profesionalac Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 Moj veliki mrsni jebeni pravoslavni srpski prijatelj
Blojler Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 napad na mrsni pravoslavni sup trinesti jul na Savniku 1
Recommended Posts