Jump to content
IGNORED

Vaterpolo

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

i da, svaka čast momcima......baš sam se prijatno iznenadio

Posted
27 minutes ago, Ted said:

nisam neki poznavalac vaterpola ali cenim da je razlog da onemoguće kontru nakon šuta iz neizgledne, nemoguće pozicije. npr. golman brani takav šut laganica i odmah baca u kontru nekom od svojih ko je krenuo da pliva ka protivničkom golu

Da.

Pred istek napada protivnicka krila koja su najlaganiji i najbrži plivači već polako kreću u kontru.

• +1 1
Posted
29 minutes ago, Ted said:

nisam neki poznavalac vaterpola ali cenim da je razlog da onemoguće kontru nakon šuta iz neizgledne, nemoguće pozicije. npr. golman brani takav šut laganica i odmah baca u kontru nekom od svojih ko je krenuo da pliva ka protivničkom golu

da, razumem to, ali mislim da kada si ovoliki autsajder, moras svaku sansu probati da iskoristis da das gol.

na kraju skoro im se isplatio bunker, ali spanci na skill i iskustvo izvukli poslednju cetvrtinu

Posted
4 minutes ago, 189- said:

da, razumem to, ali mislim da kada si ovoliki autsajder, moras svaku sansu probati da iskoristis da das gol.

ima smisla samo ako juris rezultat, inace samo smanjujes svoje sanse koje su ionako male.

Posted (edited)
On 23. 7. 2023. at 11:45, BWA said:

Crnogorci kao i Srbija mogu dobiti bilo koju svjetsku selekciju. Problem je što ne mogu dobijati u kontinuitetu a to je neophodno za medalju.

On 23. 7. 2023. at 12:50, Medusa_trip said:

Živi bili pa videli.

Rekoh li ti? :)

Edited by Medusa_trip
  • +1 1
Posted

Nisam minut gledao do sad i upalim na 1:0. Baš se menja vaterpolo. 

Al kakav šut ima Radulović, haos. 

Posted

Rasovic u fazonu jedna ce da uđe. 

Posted

Zašto ovi slepci ne daju na RTS planeti prenos? :ohmy:

Obaveštenje o zaštiti autorskih prava