BWA Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Bravo momci! Martinović, Kojic i Dimitrijevic već igraju ozbiljan vaterpolo.
variola Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Levoruki Urošević je isto odličan bio ceo turnir. Ipak, utisak je da smo ovo izvukli na mišiće, tehnički i taktički Mađari, Španci i Italijani su više pokazali. 1
BWA Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Da, naročito Mađari. U ovom godištu maju Molnara i Vigvarija koji su već A reprezentativci.
BWA Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Umjesto Savića izgleda ponovo Udovičić. Dobar izbor, ali neće mu biti lako. U ovoj selekciji jednostavno nema dovoljno kvaliteta, posebno na centarskoj poziciji.
variola Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Zar on nema ugovor sa USA do kraja OI u Parizu?
BWA Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 7 minutes ago, variola said: Zar on nema ugovor sa USA do kraja OI u Parizu? Ne znam. To piše Žurnal a u pravilu oni imaju tačne informacije iz vaterpola.
variola Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Ok. Koliko znam, on je prošle godine produžio ugovor pa mi je zato čudno. Iako se slažem da bi bilo dobro rešenje. 1
BWA Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 @variola jesi li gledao Valis u ovom novom sastavu. Vidim da će igrati Evrokup a sastav je sasvim solidan? Koliko sam skapirao, sad će VK Valjevo biti Valisova filijala.
variola Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 Gledao sam par utakmica na Vidra kupu koji je igran ovde krajem septembra, gde su učestvovali još CZ, Šabac i mađarski Miškolc i Senteš. Valis je bio bez ove dvojice mladih reprezentativaca Kovačevića i Baucala, solidni su ali još uvek mislim da nemaju nivo ekipa Šapca, Partizana i CZ. U Evropa kupu su im sad protivnici Terasa (Španija), Strazbur (Francuska), Honved (Mađarska), Telimar (Italija) i Triglav pa će biti teško da prođu u narednu fazu. Čelendžer kup je realnija opcija. Da, odrađeno je to praktično spajanje ca VK Valjevo koje će nastaviti da se takmiči sa mlađim igračima. 1
BWA Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 Odličan nastup VKP u Evrokupu za sada Juče savladan francuski PAN 20-11, a danas Solnok 10-8. Danas u 16 protiv domaćina Ortiđe, pa sutra protiv grčkog Idraikosa koji je najslabija ekipa u grupi. Mali Gladovic, 2006 godište daje 3-4 gola po meču.
Ted Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 5 hours ago, BWA said: Odličan nastup VKP u Evrokupu za sada Juče savladan francuski PAN 20-11, a danas Solnok 10-8. Danas u 16 protiv domaćina Ortiđe, pa sutra protiv grčkog Idraikosa koji je najslabija ekipa u grupi. Mali Gladovic, 2006 godište daje 3-4 gola po meču. kakvi su bre to klubovi, ni za jedan nisam čuo osim Partizana i Solnoka 1
BWA Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 24 minutes ago, Ted said: kakvi su bre to klubovi, ni za jedan nisam čuo osim Partizana i Solnoka Ortiđa je 3-4 ekipa u Italiji godinama unazad. Idraikos je prosječan grčki klub koji se ljetos poprilično igrački raspao.
variola Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Uroš Stevanović novi selektor reprezentacije. Najrealnija opcija, čeka ga veliki posao. 1
Recommended Posts