Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Sacekajmo da vidimo sta ce biti do OI 2024. Mi smo trenutno u fazi pravljenja nove generacije. Klubovi su dignuti te klinci mogu da se izvuku. Treba sacekati.

Generacija ispod 20 ili 18 godina je na peterce izgubili od Madjara u finalu SP.

• Replies 4.7k
  • Views 333.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

Do OI 2024.vjerovatno ništa s obzirom da iz ovog sastava sem Radulovića i eventualno Lukica i Vucinica niko ne može napredovati.

Naime, ostali su dostigli svoj limit i to su što su.

Ne napreduje se u 27-oj godini života.

Tim do 16 godina na SP opet izgubi od madjara na peterce u polufinalu.:rolleyes:

Ovo sù baš klinci pa je teško izvoditi neke zaključke.

Sa druge strane u18 prvenstvo u BG jeste reper kako bi u budućnosti mogao izgledati svjetski vaterpolo.

Oprali smo u bazenu bratsku ali neugodnu CG u jakoj borbi za bronzu. Samo za istinske ljubitelje vodnogrukometa...

U finalu Madjari bolji od Grka.

Raduljica likes this

U 19 protiv Mađara

Vrlo bitan meč za dalji tok takmičenja.

Ako kojim slučajem dobijemo, u cetvrtfinalu bi vjerovatno išli na Crnu Goru pa bismo se mogli nečemu nadati.

U suprotnom, idemo na Italijane što nema šanse da dobijemo.

Mađari su isto oslabljeni. Ne igraju im Vamoš i Varga.

Uprkos tome, šanse da dobijemo su od 20-30%.

očajni smo

Gubimo 7:2.

Mađari nisu ništa iskusniji ali bitno da smo mi vrtić.

Edited by BWA

Kakav genocid u bazenu od strane Hungara...

ovo je smešno kako igraju. većina je očito sezoni završila sa finalom lš.

Ne secam se da sam video losiju igru. 0 organizovanih akcija i mnogo besmislenih suteva sa 10 metara i izgubljenih lopti/pogresnih dodavanja.

užas

Ovo je baš katastrofa.

Ne mogu da se sjetim težeg poraza naše reprezentacije računajući i ex Yu.