Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Možda nije najsrećnije žrtvovati sp ali je starije igrače jedino moguće odmoriti u ovom periodu. Zaboravlja se da su neposredno pre sl mnogi imali f8 lš i isto jake utakmice dan za danom, takođe u zimu sledi i ep, klupska sezona pa tek onda oi. Znači ovo je jedini trenutak za odmoriti najiskusnije. Jasno je da na sp imamo malo šansi za medalju ali ovi koji će igrati su oni sa kojima ćemo raspolagati u bliskoj budućnosti pa bolje da ih se polako "baca u vatru". Dakle, ovo je po meni sasvim logičan potez. 

• Replies 4.7k
  • Views 333.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

radjen u zvezdi.

vujas imenovan za trenera sapicevog vk novi beograd. zurnal pise da ce taj klub angazovati i neke bivse i sadasnje reprezentativce od sljedece sezone. bila bi fora da osvoje titulu direktno iz 1b lige.

• 2 weeks later...

u 1,30 protiv crne gore.

10-10 kraj

To je što je, mi teško od ovoga možemo bolje. Centri su nam bezopasni a nije bilo ni nekih drugih opcija u napadu, uglavnom se traži Mandić a njega će svi dobro markirati. 5-8 mesto je domet ovoga tima. 

da. koliko su centri bezopasni govori podatak da smo imali samo 6 puta igraca vise, a i to zbog prekrsaja crnogoraca na spoljnim pozicijama.

Još je Lazić promašio onaj poklon zicer. 

crna gora remizirala sa grckom 10:10. 

odučili smo ih od plivanja

Ako oni nisu kalkulisali da im je lakše biti treći. Prvo idu na usa/aus, u četvrtfinalu na italijane. Mi sad u četvrtfinalu na špance, pa u polufinalu pobednika čekaju hrvati 

3 minutes ago, variola said:

Ako oni nisu kalkulisali da im je lakše biti treći. Prvo idu na usa/aus, u četvrtfinalu na italijane. Mi sad u četvrtfinalu na špance, pa u polufinalu pobednika čekaju hrvati 

nije iskljuceno, mada nisam siguran da su italijani u cetvrtfinalu laksi protivnik od spanaca. prevelik im je to rizik.

italijanima nedostaje 4-5 igraca, ali im se vraca ljevoruki ecenike. uz standardno guranje od strane sudija mogu i do kraja. 

Da, Italijani uvek imaju i tu podršku ali mislim da je Španija realno jača. Kako god, Grci su mogli, a i mi, birati kako dalje. Ako je bilo bez kalkulacija očajno su odigrali. U normalnoj utakmici, sa našim najjačim sastavom teško bi bila moguća ovolika razlika. Ali ok, to je prošlo, treba se spremati za Špance. 

Na koga ide CG u cetvrtfinalu ako prodju USA / AUS?

Edited by MiddleClass