Nesh Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 1 hour ago, Skyhighatrist said: Radi se ovo na treninzima, šrauba se zove , ali više za snagu i kontrolu nego kao validna šut strategija. Viš' da su i Hrvati u fazonu "aaa šta nam uđe" Trebalo je imati muda za ovo u finalu na 9:8 beše? Srauba se zove? Mislim, da ne vracam snimak, da je sut bio sa malo vece daljine nego sto je uobicajeno za taj nepoznati zahvat. Covek je opalio, po meni, u ocaju, uslo. Ne znam koliko je ostalo do kraja napada. Slucajka.
Nesh Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 (edited) Meni deluje da je bilo sa 6-7 metara (ispravljam, nisam siguran). Mozda gresim. Nisam ponovo trazio i pustao. Ja plivam ko sekirce, tako da tesko mogu da razgovaram sa nekim ko je trenirao vaterpolo. Bojim se, vratice nam braca ovaj lucky strike na Olimpijadi. Edited June 24, 2019 by Nesh
Skyhighatrist Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Ako se ne varam, od nemačke reči za šraf ili tako neko zavrtanje Jeste bilo daleko, tim pre je luđe... I kažem, nije on to izmislio, radi se to na treninzima, al' i tu retko ulazi, naročito ovako topovski. A dobro, i ako nam vrate, braća smo
Nesh Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Cista slucajka. Da ne sirim, Pa jesmo braca. Bar u vaterpolu.
Filozof manijak Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Nije ovo slučajka, čovek je hotimice ovo šutirao. Postoji velika šansa da se ovaj šut promaši, ali uhvatio ih je na faktor iznenađenja. Dakle, sreća je da lopta ušla, ali ne bih ovo okarakterisao kao slučajku... Naklon do poda za ovaj šut
Nesh Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Eh, pa ne kazem ja da je slucajno sutirao, naravno da je sutirao s namerom da da gol, opalio je, iznenadio golmana i pogodio. Golcina. Svaka cast. Eto, da ne razglabam praznu pricu dalje.,,,
BWA Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 srauba je uobicajen sut za centre, jer su cesto okrenuti ledjima prema golu. spoljni igraci rijetko koriste ovaj sut, osim mandica naravno. dao je gol sraubom hrvatima u finalu oi u riu, cesto je tako sutirao i dok je igrao za vkp.
variola Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 da, spoljni retko ovako šutiraju, mada, ima još nekih koji to povremeno rade. npr. hrvat p. obradović zbog problema sa ramenom zna isto uspešno zabosti šraubom. btw, zbog svađe sa tuckom ga nema odavno u reprezentaciji.
James Marshall Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Mandić je ovo već radio na nekom prvenstvu, prije recimo 2 godine.
BWA Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 da. atila vari. vrijeme kad su se finala igrala na 5-6 golova, a ugri dominirali. koliko su me nervirali kasas, benedek dr.molnar kis. atina-trauma.
gervasius twinkleminkleson Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Mislim da je Nikola Janovic prije nekih 15ak godina dao Radicu sraubu sa nekih 10 metara
BWA Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 nikola je uz ivovica sigurno najbolji cg vaterpolista ikad. ivovic i danas.
BWA Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 bio mali vuskovic iz katara. talenat na nivou ove dvojice, ali, nece na trening, napusava sudije i saigrace sa svojih 16 godina. naravno, prosle sezone ostao bez kluba, jer niko nece da trpi bahatog balavca. a da je steta, steta je.
Recommended Posts