mlatko Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Ma bilo je dosta revijalno, posebno u prvom poluvremenu. Oni kao povedu pa mi malo izjednacimo. Nije ni da su Hrvati nesto igrali sa 100% zara ali su prvi nabili po tri "licne" i pokazali su da se ne predaju ni na -3 u zadnjoj 1/4. Mogli su imati srece i da pobede jer su pogodili one raslje i da je to uslo... mozda bi bilo gusto.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Trazio prenos i ne stigoh...sutra u pola 5Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
BWA Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 nisam optimista u pogledu naseg vaterpola. iskusniji igraci su u padu a pravitih alternativa nema na vidiku. najgora situacija je na poziciju centra. mi od pijetlovica koji ima 35 godina nismo napravili ozbiljnog sidrasa. vico, lazic, ubovic su solidni igraci, ali nisu top klasa i tu cemo u buducnosti imati najvise problema.
gervasius twinkleminkleson Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 (edited) To je ok, jebiga, ne mozes ocekivati 3 generacije za redom da budu spektakularne. I ovo je bilo preko svakog realnog ocekivanja. Sto se Vica tice, meni je iznenadjenje da je on uopste u krugu reprezentacije. Nisam, doduse ozbiljno pratio vaterpolo zadnjih 3-4 godine, pa mozda je i napredovao u to vrijeme, ali nije mi djelovalo da ce biti za ista vise od onih sirih spiskova.. Inace, Igor Milanovic preuzima Zvezdu Edited June 23, 2019 by gervasius twinkleminkleson
BWA Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 volio bih da si u pravu, ali mi se cini da je problem malo ozbiljniji. nekoliko godina unazad nasi treneri zaposleni u klubovima na radu s mladjim kategorijama odlaze u iran, egipat i slicne destinacije. to neminovno dovodi do pada kvaliteta u reprezentativnim selekcijama. sto se tice vica on igra za trst koji tavori u sredini tabele italijanske lige, ekipa kvaliteta sapca otprilike. tako da sigurno nije nesto epohalno napredovao, ali moze posluziti kao rezerva pijetlovicu.
mlatko Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Znaci prekinu prvu himnu na pola i reklame 10 minuta... ako je planirano onda je gOvno2 TV
mlatko Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 (edited) Pa su malo raspali Kravate u 2\4 Jos jedna takva serija i tojeto Edited June 23, 2019 by mlatko
mlatko Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Ugurali gol pljuskom. 8:8 Sta ako udari grad?!? sklanjajte igrace jebo vas patak
Nesh Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 (edited) Kag god okrenem na vaterpolo, nasi prime gol ili promase napad. Necu vise da gledam. Nema svrhe. Edited June 23, 2019 by Nesh
mlatko Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 golovi se tresu od podrhtavanja Tasmajdana posle gola Mandica
mlatko Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 2 minutes ago, SNARC said: A prenos radi ko ? GovnO2
Recommended Posts