June 19, 20195 yr Ma bilo je dosta revijalno, posebno u prvom poluvremenu. Oni kao povedu pa mi malo izjednacimo. Nije ni da su Hrvati nesto igrali sa 100% zara ali su prvi nabili po tri "licne" i pokazali su da se ne predaju ni na -3 u zadnjoj 1/4. Mogli su imati srece i da pobede jer su pogodili one raslje i da je to uslo... mozda bi bilo gusto.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
June 22, 20195 yr Trazio prenos i ne stigoh...sutra u pola 5Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
June 22, 20195 yr nisam optimista u pogledu naseg vaterpola. iskusniji igraci su u padu a pravitih alternativa nema na vidiku. najgora situacija je na poziciju centra. mi od pijetlovica koji ima 35 godina nismo napravili ozbiljnog sidrasa. vico, lazic, ubovic su solidni igraci, ali nisu top klasa i tu cemo u buducnosti imati najvise problema.
June 23, 20195 yr To je ok, jebiga, ne mozes ocekivati 3 generacije za redom da budu spektakularne. I ovo je bilo preko svakog realnog ocekivanja. Sto se Vica tice, meni je iznenadjenje da je on uopste u krugu reprezentacije. Nisam, doduse ozbiljno pratio vaterpolo zadnjih 3-4 godine, pa mozda je i napredovao u to vrijeme, ali nije mi djelovalo da ce biti za ista vise od onih sirih spiskova.. Inace, Igor Milanovic preuzima Zvezdu Edited June 23, 20195 yr by gervasius twinkleminkleson
June 23, 20195 yr volio bih da si u pravu, ali mi se cini da je problem malo ozbiljniji. nekoliko godina unazad nasi treneri zaposleni u klubovima na radu s mladjim kategorijama odlaze u iran, egipat i slicne destinacije. to neminovno dovodi do pada kvaliteta u reprezentativnim selekcijama. sto se tice vica on igra za trst koji tavori u sredini tabele italijanske lige, ekipa kvaliteta sapca otprilike. tako da sigurno nije nesto epohalno napredovao, ali moze posluziti kao rezerva pijetlovicu.
June 23, 20195 yr Znaci prekinu prvu himnu na pola i reklame 10 minuta... ako je planirano onda je gOvno2 TV
June 23, 20195 yr Pa su malo raspali Kravate u 2\4 Jos jedna takva serija i tojeto Edited June 23, 20195 yr by mlatko
June 23, 20195 yr Kag god okrenem na vaterpolo, nasi prime gol ili promase napad. Necu vise da gledam. Nema svrhe. Edited June 23, 20195 yr by Nesh