Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

himna vaterpolo repreyentacije je :frust:
Cija himna, Crnogorska?http://vinovo.magnify.net/item/GHNM2Y6L4P8J103WCrnogorske ajkule - himna vaterpolo reprezentacije CGPoput fudbalske reprezentacije, koja odavno ima svoju himnu ?Hrabri sokoli?, i vaterpolo reprezentacija imaće sa čim da se pohvali. Naime, u petak, za vrijeme utakmice Crne Gore i Hrvatske, prvi put će biti lansirana navijačka pjesma.Refren ide ovako: ?Najbolje su najbolje, crnogorske ajkule, najbolje su nego što, samo naprijed dajte gol, samo naprijed dajte gol?.
  • Replies 4.7k
  • Views 333.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

Mikic navija za Crnogorce otvoreno.Izgubice ostrinu do naseg meca :rolleyes:

MNE :Hail:

cestitke CG -- zasluzeno

Pobjeda je Crne Gore. :) Svaka cast, a sudije su govna.

Gledao sam na RTCG...Djurkovic ponovo briljirao :)Ocekujem analizu parapsihopatologa :)

Bravo za hrabre sokole ajkule! :thumbup: Mikic veceras nepodnosljiv...<_<Koliko je puta Djurkovic ponovio rec finale? :)

jel imaju negde da se vide hajlajti djurkovicevog komentarisanja

Đurković odličan, opekao se kod prve tekme sa Hrvatima u prognozama i sada je mirno prenosio sve do 45 sekundi do kraja kada su odbranili igrača više i tek tada se otvorio. Yes we can!

E, moji Hrvati... Koji ste vi go quartz...

Nisam gledao, jel Hrvatska pokradena?

ko da gol - umrla mu keva

Nije. Bili su cernegorci bolji u finisu.

svaka cast gojkovicu i ivovicu, ali ako govorimo o iznenadjenjima prvenstva, to je svakako golman scepanovicdjurkovic je legenda, ko ga penzionise ne treba da zivi

koliko smo dobri u odbrani toliko smo losi u napadu pa na igraca vise i ne sutnemo na gol