Jump to content
IGNORED

Vaterpolo

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Da.Logično da se nisu previše trudili...ipak bolje na Mađare koje su već dobili nego na vas koji ste ih dobili 10 razlike...

Posted
Da.Logično da se nisu previše trudili...ipak bolje na Mađare koje su već dobili nego na vas koji ste ih dobili 10 razlike...
Ili se nisu trudili jer se nadaju da vec u 1/4 finalu igraju sa Srbijom, a to ce se desiti ako "delfini" ne pobjede Italiju i ako Madjarska i Hrvatska ne zeznu vecerasbtwZbratimili se Crnogorci i HrvatiNavijači Crne Gore i Hrvatske, za vreme meča između ove dve reprezentacije, u jednom trenutku su povezali zastave. Istini za volju, veza zastava je kratko trajala i brzo je svaka otišla na svoju stranu tribina. Pristalice crnogorskog nacionalnog tima su tokom susreta sa komšijama iz ?lijepe njihove" nosili transparent: ?Crna Gora postojati mora"! Držala su ga četvorica mladića koji su povicima ?Viva, viva Montenegro" davali podršku svojoj ekipi.http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=44
Posted (edited)
Ili se nisu trudili jer se nadaju da vec u 1/4 finalu igraju sa Srbijom, a to ce se desiti ako "delfini" ne pobjede Italiju i ako Madjarska i Hrvatska ne zeznu veceras
ako...i ako...i ako...Bice da je tvoja verzija verovatnija :rolleyes: Edited by Dorando Pietri
Posted

Hrvatska-Grcka 10:10.Neka neko potvrdi...cini mi se da su Crnogorci prvi u grupi sad i da idu direktno u SF.

Posted

Točno.Jebo vas, zarazili ste nas sa namještanjima :lol: Sada idemo na Talijane pa na CG u polufinalu.Uoči početka prvenstva predobar ždrijeb. A trenutno ne znam baš.

Posted
Točno.Jebo vas, zarazili ste nas sa namještanjima :lol:Sada idemo na Talijane pa na CG u polufinalu.Uoči početka prvenstva predobar ždrijeb. A trenutno ne znam baš.
Ne trci pred rudu angry.gif
Posted

Jel ćete opet tankirati?Čini se logično pošto bi tako izbjegli Mađare do finala.

Posted

Tankiramo i to opasno :lol: Salu na stranu, ovo je horor

Posted
Tankiramo i to opasno :lol: Salu na stranu, ovo je horor
Neverovatno.. ili tankiraju ili nesto stvarno nije u redu. Sta se desava?
Posted

Gangula opet divlja <_< Meni je fascinantno kako smo odigrali sjajno prve dve utakmice, a onda se raspali.

Posted

što bi rekao Jordan Ivanović, ovo ni Felini ne bi bolje režirao.

Posted

voleo bih da gresim, jel ovo bio nas stari PPP prijatelj, dusko korac?kakvo dno od komentatora.