ordi Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 precrkoh; ovo gde piše šljiva isti kevin rukopis
slepa živana Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 da li je ovo, poslednji pozdrav tati prodajem polovnog fiću, ako neko razume, molim da mi pomogne da i ja razumem. oglas u laze pačua preko puta pekare taze
Tresko Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Meni je nejasno ono na kraju "pumpe u gume vazdusni pogon"
renne Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 1 hour ago, slepa živana said: da li je ovo, poslednji pozdrav tati prodajem polovnog fiću, ako neko razume, molim da mi pomogne da i ja razumem. oglas u laze pačua preko puta pekare taze po celom gradu je to osvanulo
slepa živana Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 1 hour ago, Tresko said: Meni je nejasno ono na kraju "pumpe u gume vazdusni pogon" sve je nejasno ja sam prvo krenula da slikam jer mi se na prvi pogled učinilo da je neko napravio oglas za prodaju brašna pa kao ajde usput da uvalja i neke gume. al kad sam počela da čitam ovo što je kao dopisano... zbunjola
mraki Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) Edit: mada nije ovde jezik problem, trebao sam ipak na laugh Edited November 17, 2018 by mraki
Recommended Posts