Ariel Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 a i dovoljno bi bilo hevi što ponavlja isti print jedan iznad drugog, koje besmisleno trošenje prostora...
Pokojni Ruxin Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 (edited) Koristila ga jedino baba nedeljom, da izgugla cene krastavaca na pijaci Edited September 2, 2015 by Ruxin
banecare1 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 "I have just arrived to China and I am looking for a job as a teacher so if anyone have some informations please share it with me"
mlatko Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Za sve vas koji imate decu a ne znate, imamo opremljeno igraliste za decu!
Reaktor Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Za samo 30e po satu spreman sam da uz kafu saslušam sve vaše probleme. . . tipa ostavila me devojka, momak, nema posla, matorci me smaraju za fax. . . deca me ignorišu, komšija zasadio ambroziju, kuco mi retko kaki tj. muči ga tvrda stolica i sl. . . spreman da se povremeno uključim u priču i savetom pomognem, ali to je dodatnih 10e i sok od ceđenog grejpa. . . za sve dodatne info stojim na raspolaganju. . . Bane
belch Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 jao jel ste primetili festival kantautora? ili skraćeno, kant fest? o.O
Lord Stef Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Jos i Black and easy... ma ovo se neko zajebavao.
aram Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 (edited) pa ovo je tu gud tu bi tru a evo i direktora te arte grupe Edited November 29, 2015 by aram
Recommended Posts