March 4, 201213 yr Al' sto je pismen, pa stavi apostrof na s' .Desifrovao sam soci i veci, ali sta je pivo s' rozi?
March 30, 201213 yr :lol:ceo dan sam išla kroz kanc i osećajno izgovarala, žao... neču moči doči:Di mene sad vuči če taj stih.molim, te da materiale podeliš gore sa nama ako stiči če i biti če zanimljivi. Edited March 30, 201213 yr by Aleksija
March 30, 201213 yr pridružujem se aleksijinoj molbi. kada če stiči? :lol:ceo dan sam išla kroz kanc i osećajno izgovarala, žao... neču moči doči da li je moćnije kad se izgovori? ne usuđujem se sama da proverim. ti si hrabra žena.
March 30, 201213 yr danas sam popunjavala ovaj formular za neki ozbiljan događajjoj, živka, fala do neba za ovo. ulepša mi šugavdan. umirem umre ču.
March 30, 201213 yr joj, živka, fala do neba za ovo. ulepša mi šugavdan. umirem umre ču.+1. Ugušiču se od smeanja.
March 30, 201213 yr Pozivnica za zurku kod Miralema? Pazi čelavog sto je formalan.dogadžaj se zove - sajam o solaru Slovenci.corecto! :D
March 30, 201213 yr Meni još smešnije ono sa stranice ispred:Radujemo se Vašeg učešča i ljubazno Vas molimo, da nam potvrdite (na obrascu u nastavku) Vaše učešče...