zavisnica Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 imas neki problem sa mojim predlogom?š'a bre oćeš? <_<
Ros Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Da znash... mozda bi trebalo ove idejno (zamalo) ujedinjene izloziti onomadnoj medijskoj torturi drugova iz skj, ssoj, usaoj, skoj, ssrn, dif, siz, i ostalih skracenica, pa bi se mozda okrenuli nekim korisnim stvarima?
Indy Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ja bi im samo pust'o govore Draze Markovica... prosla bi ih bilo kakva zelja za politikom, forever.
iDemo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 pa bi se mozda okrenuli nekim korisnim stvarima?Mislis ono - keks & drugs & r'n'r???
iDemo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ja bi im samo pust'o govore Draze Markovica... prosla bi ih bilo kakva zelja za politikom, forever.E jesmo se nashli - ono - generacijo moja... Ines i to...
Ros Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Mislis ono - keks & drugs & r'n'r???mislim da i to planiraju da odrade cim ih prodju bubuljice.ma mislio sam na konkretnu pomoc starijima, nemocnima, itd... verujem da imaju vremena za to.
iDemo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 mislim da i to planiraju da odrade cim ih prodju bubuljice.ma mislio sam na konkretnu pomoc starijima, nemocnima, itd... verujem da imaju vremena za to.Mislis da nam se nadju kad dodjemo na odmor u 'zavicaj'?? Dobra ideja.
Аврам Гојић Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 mozda bi vi drugovi skojevci mogli (dok se ne dogovorite ko je sta) da se prosetate malo po gradu po ovom zimceku, pogledate gde ima neka baka ili deka kojima je tesko da vuku stvari sa pijace iz prodavnice po snegu i ledu, pa da im pomognete. ponesite im stvari, pitajte za zdravlje, nasmesite im se. pomozite im bilo sta. to ce biti mnogo korisnije nego saranje po zidovima i forumsko ratovanje......da, to treba ostaviti nadobudnim dijasporcima...
Ros Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Mislis da nam se nadju kad dodjemo na odmor u 'zavicaj'?? Dobra ideja.recimo...nije ni to losa ideja. vasudevo, a sta nama kapitalistickim dijasporcima ostaje osim forumskog ratovanja? ipak su kilometri izmedju nas.
Indy Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 E jesmo se nashli - ono - generacijo moja... Ines i to...E, sad vatas na sentis. Nego, Draza-kasetas. Znas kako je imao ono za stavljanje kaseta na celi. Nego da pozurimo polako, evo i ovaj s tavana se buni, kaze da pomazemo fasistima.
MayDay Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 (edited) meni je, recimo, 'bubuljicavije' kad clanovi stranackih omladina brinu brigu ko ce im sa glavnog odbora svratiti i blagosiljati im opstinski odbor ili koliko je balona bilo na zavrsnoj konvenciji uoci predsednickih izbora...antifasizam nije nesto lose, ili se ne slazemo? Edited January 8, 2009 by MayDay
Аврам Гојић Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 (edited) vasudevo, a sta nama kapitalistickim dijasporcima ostaje osim forumskog ratovanja? ipak su kilometri izmedju nas.Pa ne znam...tipa da ne pričate stvari kao što je "beskorisna omladina, bavi se nekakvom politikom umesto da nosi hleb i mleko bakutama"? Pa nemoguće da su srpske prilike baš tako jednostavne?edit: uostalom, već sam primetio kod Srba u Nemačkoj toliku fascinaciju germanskim duhom da im je bilo kakva priča o antifašizmu - bolno ideološko mesto. Biće da ga osećaju kao napad na sredinu u kojoj su se tako lepo snašli? Edited January 8, 2009 by vasudeva418
Indy Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 antifasizam nije nesto lose, ili se ne slazemo?Taman posla, pronalazenje fasizma u svakom budzaku, lep srpski hobi.
Аврам Гојић Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Taman posla, pronalazenje fasizma u svakom budzaku, lep srpski hobi.Pa neko i to treba da radi. Onako za svaki slučaj.
Recommended Posts