Zabalujev Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 yavisnica is so :kdp: duboko verujem da se iya te ;vrsto stegnute pesnice (crna ruka apis) krije 1 ne\no bi'e \eljno ljubavi i slobode!Čekaj da se zavisnica okači na perspic, ima da krenu horde obožavalaca, pokusaćeš ti ovo etiketiranja.
mojo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jbt da je devojka pokrenula topik, ne znam, kuga sa ilustracijama, pa bi na kraju opet bila zamoljena da se (skine i) uslika.. Najss..
zavisnica Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Ok, dakle u ovoj temi jedino se očekuje moj perspic da bi ona dobila na ozbiljnosti? :DSto se tice ANTIFA Bg - netačno je da nju čine samo ASI-jevci; do prvih sukoba unutar organizacije nastalo je posle prvih grafita. Dok su jedni pisali - MLADIĆA U HAG sa potpisom Antifa, ASI-jevci su se bunili što piše Hag (gde su zatvor i vešala u istoj rečenici skroz prihvatljivi). Dalje nesuglasice bile su oko EU (Antifa je precrtavao grafite NE U EU). ASI-jevci ne smatraju 1389 za fašističku organizaciju (itd!)
zavisnica Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Ok, dakle u ovoj temi jedino se očekuje moj perspic da bi ona dobila na ozbiljnosti? :DSto se tice ANTIFA Bg - netačno je da nju čine samo ASI-jevci; do prvih sukoba unutar organizacije nastalo je posle prvih grafita. Dok su jedni pisali - MLADIĆA U HAG sa potpisom Antifa, ASI-jevci su se bunili što piše Hag (gde su zatvor i vešala u istoj rečenici skroz prihvatljivi). Dalje nesuglasice bile su oko EU (Antifa je precrtavao grafite NE U EU). ASI-jevci ne smatraju 1389 za fašističku organizaciju (itd!)
Hamlet Strašni Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 BRIAN: Are you the Judean People's Front? REG: Fuck off! BRIAN: What? REG: Judean People's Front. We're the People's Front of Judea! Judean People's Front. Cawk. FRANCIS: Wankers. BRIAN: Can I... join your group? REG: No. Piss off. http://www.mwscomp.com/movies/brian/brian-07.htm
Hella Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Sto se tice ANTIFA Bg - netačno je da nju čine samo ASI-jevci; do prvih sukoba unutar organizacije nastalo je posle prvih grafita. Dok su jedni pisali - MLADIĆA U HAG sa potpisom Antifa, ASI-jevci su se bunili što piše Hag (gde su zatvor i vešala u istoj rečenici skroz prihvatljivi). Dalje nesuglasice bile su oko EU (Antifa je precrtavao grafite NE U EU). ASI-jevci ne smatraju 1389 za fašističku organizaciju (itd!)Колосалних ли проблема у домаћих анархиста, Бог те веселио.
hattori Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 BRIAN: Are you the Judean People's Front? REG: Fuck off! BRIAN: What? REG: Judean People's Front. We're the People's Front of Judea! Judean People's Front. Cawk. FRANCIS: Wankers. BRIAN: Can I... join your group? REG: No. Piss off. http://www.mwscomp.com/movies/brian/brian-07.htm poenta!
Ros Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ok, dakle u ovoj temi jedino se očekuje moj perspic da bi ona dobila na ozbiljnosti? :DSto se tice ANTIFA Bg - netačno je da nju čine samo ASI-jevci; do prvih sukoba unutar organizacije nastalo je posle prvih grafita. Dok su jedni pisali - MLADIĆA U HAG sa potpisom Antifa, ASI-jevci su se bunili što piše Hag (gde su zatvor i vešala u istoj rečenici skroz prihvatljivi). Dalje nesuglasice bile su oko EU (Antifa je precrtavao grafite NE U EU). ASI-jevci ne smatraju 1389 za fašističku organizaciju (itd!)kad sam ja bio mali, onda smo se pre pocetka igra delili na ekipe. u jednoj su bili veliki blek, rodi, profesor okultis, komandant mark, blaf, zalosna sova i flok, a u drugoj zagor, chiko, teks viler, kit karson... za prave junake smo izvlacili slamke, a tacno se znalo ko je profesor a ko ciko.a vidi danas kako se deca dele???mozda bi vi drugovi skojevci mogli (dok se ne dogovorite ko je sta) da se prosetate malo po gradu po ovom zimceku, pogledate gde ima neka baka ili deka kojima je tesko da vuku stvari sa pijace iz prodavnice po snegu i ledu, pa da im pomognete. ponesite im stvari, pitajte za zdravlje, nasmesite im se. pomozite im bilo sta. to ce biti mnogo korisnije nego saranje po zidovima i forumsko ratovanje.
zavisnica Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Reče čovek i ostavi post na 4umu..for god sake!
iDemo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Reče čovek i ostavi post na 4umu..for god sake!On je verovatno uzivo cuo kad je drug Stari rekao ono o 'nashoj omladini' i o tome kako 'nema zime za nashu buducnost' pored te/takve omladine. Pa ti vidi.
zavisnica Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 šejm on mi.A lepo od njega što je rad za savetovanje mlađanih 4umaša od rana jutra! oi!
iDemo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 A lepo od njega što je rad za savetovanje mlađanih 4umaša od rana jutra! oi!Nekom jutro a nekom i vece, kako se kome zalomilo...
Ros Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Reče čovek i ostavi post na 4umu..for god sake!imas neki problem sa mojim predlogom?
Ros Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 On je verovatno uzivo cuo kad je drug Stari rekao ono o 'nashoj omladini' i o tome kako 'nema zime za nashu buducnost' pored te/takve omladine. Pa ti vidi.ne chuo... slushao :D :D :D
Recommended Posts