zavisnica Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 11.oktobra održan je skup na Platou u kom su učestovali ljudi različitih idealogija (od ASI-jevaca do LDP-ovaca) koji su se idejno udružili protiv deklarisanih fašista (i fašističkih pokreta - obraz, 1389, krv i čast..).Ubrzo potom mogli smo po gradu da vidimo antifa grafite sa različitim porukama/precrtavane svastike itd.Da li je moguće da ovakav jedan pokret uspe na ovom tlu? Link to comment
Mp40 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Dajmo im sansu...Sto manje libosa i performandzija a sto vise militanata... mozda i uspe. Ukratko: trebaju vam prvenstveno tabadzije pa sve ostalo. Link to comment
morgana Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 ma smrznucete se na platou, bolje protestujte u elington klubu u hajatu :) Link to comment
assück Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 generalno bg antifa je..i ja sam cuo da su onda na antifa protestu u Novom Sadu bili samo ljudi iz srpske Atine Link to comment
iDemo Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Ukratko: trebaju vam prvenstveno tabadzije pa sve ostalo.Ako dobro plat(it)e bice kol'ko hocesh - takvi ne pitaju za boju zastave samo za boju love. A i ideoloshki nisu 'kontra' - kad je tabanje na talonu slabo se razlikuju pro i kontra argumenti. Link to comment
Kastor Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Dok god je šminkerskih fašista, biće i šminkerskih antifašista. Link to comment
iDemo Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Dok god je šminkerskih fašista, biće i šminkerskih antifašista.Krug dvojke je zakon. Link to comment
mojo Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 i ja sam cuo da su onda na antifa protestu u Novom Sadu bili samo ljudi iz srpske AtineI u NS je promaja, ne kažem, ali Beograd..toliko grada, a tolike scene.. Link to comment
Lezilebovich Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Taj protest su i onako organizovali Studentska inicijativa, koja je u stvari politicka organizacija, tako da od neke Antife nema ni govora ... A posle je pocela prozivka Anarhija 45 vs Ratini sindikalci oko protestovavanja sa neprijateljem protivu neprijatelja... Jedno laicko pitanje (verovatno za empejca), da li su samo anarhisti u Antifi ? Link to comment
Buck Naked Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Ne, ima i anarho-komunista :) Link to comment
Gonzo Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 (edited) koji topik Edited January 7, 2009 by Maistor Link to comment
Lale Gator Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 yavisnica is so :kdp: duboko verujem da se iya te ;vrsto stegnute pesnice (crna ruka apis) krije 1 ne\no bi'e \eljno ljubavi i slobode! Link to comment
Venom Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Jesu to oni shto zvrljaju tek postavljene klupice i ograde na autobuskim stanicama crvenim auto lakom, u maniru najboljih i najglupljih navijacha Zvezde i Partizana? Link to comment
henrik larsson Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 I oni što biju po forumima. Link to comment
Recommended Posts