Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

433664.jpg

777342.jpg

On 14.5.2021. at 20:25, harper said:

ipak trebalo ponuditi neko istrazivanje ili anketu kao dokaz.

Moze nezavisnu™ ali i ne mora - ono - bash bash nezavisnu... :)

Meni bi mnogo simpaticnije bilo da razradjuje moguce ishode u zavisnosti od toga ko (i zasto) finansira tu anketu/istrazivanje - ovako je #bezveze. Inace se slazem/o po svim (ostalim) tackama.

On 15.5.2021. at 19:43, namenski said:

ukjucujuci i poslovicno humanetm Skandinavce...

Bonus poeni za ovo...

4 hours ago, NiZdr said:

433664.jpg

777342.jpg

S tim u vezi...

Pa ovo gore je mejnstrim, naročito među dečurl

Tjah,isteče edit. Elem, klinci samo isporučuju patriotsko obrazovanje. A i taj rat sa Arapima deluje kao dobro zezanje.

ovde se jedino vidi da su izraelci u poziciji moci

kad se promeni odnos snaga, ako osete da je njihovo dupe u problemu, druga ce se pesma pevati

a nekako ne vidim kako dugorocno vreme radi za njih ako se nastavi ova iskljuciva politika rata

9 minutes ago, pbg12345 said:

ovde se jedino vidi da su izraelci u poziciji moci

kad se promeni odnos snaga, ako osete da je njihovo dupe u problemu, druga ce se pesma pevati

a nekako ne vidim kako dugorocno vreme radi za njih ako se nastavi ova iskljuciva politika rata

ako se odnos snaga, posebno vojnih, promeni onda ce izrael nestati sa lica zemlje

2 hours ago, Ros said:

ako se odnos snaga, posebno vojnih, promeni onda ce izrael nestati sa lica zemlje

To je ono - level - 'dogodine u Prizrenu' al' tek posto se Bondsteel preseli u toplije krajeve pa jos malo kasnije... 

#realno - oni su i vojno i obaveshtajno daleko ispred ostatka komshiluka jedno 10-20-30 godina. I trude se da tako i ostane.

ničija nije do zore gorila

da li Izraelci mislie da će ovakvom politikom i ponašanjem uspeti da postignu nešto dugoročno?

1 minute ago, Filozof manijak said:

ničija nije do zore gorila

da li Izraelci mislie da će ovakvom politikom i ponašanjem uspeti da postignu nešto dugoročno?

To mozes da proveris na vestima svaki dan - narocito ovih dana. Pogledaj istoriju - zadnjih 80+ godina na tim terenima i po okolini... 

Pogledaj s kojim entuzijazmom satiru sve sto otvori usta u pokusaju da kaze "a" od "atomska...".  I - ako je suditi po istoriji - ako bude neke ozbiljne  frke - imace podrsku ili Administracije i/ili vojske ako vec Administracija krene da se pravi blesava... Ja se apsolutno slazem s tobom da to sto rade nije ni zgodno ni dugorocno narocito suvislo al' oni misle da ce to da im prodje - sve do - ono - level - ravnanje teritorije sa koje se puca ili sa koje oni kazu da se puca na njih... I to je to. #ukratko 

Ne znam, meni je država Izrael postala ogavna od kad šuruju sa Turskom i Azerima i direktno su odgovorni za masakr Jermena u Nagorno Karabahu

Just now, Filozof manijak said:

Ne znam, meni je država Izrael postala ogavna od kad šuruju sa Turskom i Azerima i direktno su odgovorni za masakr Jermena u Nagorno Karabahu

Dugo ti je trebalo... :)