Jump to content
IGNORED

South Park

martinj

Recommended Posts

Posted

25. sezona sasvim pristojna za sad.

3. epizoda odvaljuje, bar deo gde pišaju po urbanim likovima koji dolaze u South Park da kupe nekretnine (Tesla, flaširana voda, pilates, edamame... :D :D )

Posted

Odlična epizoda🙂. Propustio si Mac Book da pomenes, a tek kako ga izgovaraju😂

• 4 months later...
Posted (edited)

:D 

Edited by Svarog
  • +1 1
  • 7 months later...
Posted

DikinBaus epizoda South Parka oooodlična, u sred srede o child-labour zakojima u US, gen Z radnicima, a pomalo i o korpo-kulturi. Pišanje.

Inace odlicna sezona, minus jedna epzioda recimo.

• +1 1
Posted
3 hours ago, goofs said:

DikinBaus epizoda South Parka oooodlična, u sred srede o child-labour zakojima u US, gen Z radnicima, a pomalo i o korpo-kulturi. Pišanje.

Inace odlicna sezona, minus jedna epzioda recimo.

Odlična sezona, ali sada su u modi "zamori", zamorio sam se od SP i od svih tih tema, gledam par odličnih epizoda i kontam da sam na korak od toga da premotavam i da me ič ne pogađa... mada možda je posredi depresija neka još uvek neidentifikovana, who knows :D

Ali odlična sezona zaista!

• 1 year later...
Posted

Pogledao tri poslednja specijala u cugu

• Joining the Panderverse - sasvim dobra epizoda, ismeva usiljene PC i woke pokušaje Holivuda sa jedne strane i probleme bogatih usled nedostatka jeftine radne snage (ovaj podzaplet kida)
  • (Not Suitable for Children) - kidalica, umirao sam od smeha, Randy je najbolji i glavni lik SPa, spreman sam da se ozbiljno potučem za ovu tvrdnju. Ismevaju influensere i onlyFans tjubere, uz malo karikiranja i dubljeg pogleda na tu industriju. Ironije li, epizoda se zove not-suitable-for-children i prepuna je golotinje, a mislim da bi svaki klinac trebalo da je pogleda. Ne baš klinac klinac, ali ono 11-12 godina.
  • The End of Obesity - najslabija od ove tri, zajebancija sa onim lekovima za dijabetes od kojih ljudi mršave
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
4 hours ago, goofs said:

Randy je najbolji i glavni lik SPa, spreman sam da se ozbiljno potučem za ovu tvrdnju.

Najbolji da, glavni ne (oko ovoga ćemo se naknadno dogovoriti, ali samo da naglasim da generalno napadam s leđa, iz zasede i vezujem za radijator, it’s my thing). Odgledala sam samo Panderverse, jedva čekam da nađem vremena za ostalo. Meni je u prvim sezonama Gerison bio najjači, i Kartman naravno, bez njega nema SP, ali Rendi je sada (čitaj poslednjih 10 sezona minimum) prosto najbolje napisan lik (mada iskr ne volim Tegridy Farm arc) i to je tako. Towelia, Terensa&Filipa i Ajka prezirem, ne da je bitno ali retko imam priliku da to naglasim + na prigodnom smo topiku, pa eto… 

• +1 2
Posted

Nije glavni u klasičnom filmskom smislu, to su klinci i Erik pre svih, ima puno epizoda u kojima se Rendi uopšte ne pojavljuje, a to ne ide sa glavnim likom u isti koš.

Možda je udarni bolji izraz, epizode u kojima je on centralna figura i gde se zaplet vrti oko njega su u 9/10 slučajeva apsolutno maestralne, uz toliko legendarnih scena i mimova. S obzirom da serija traje već skoro 20 godina, verujem da su primetili da im mainstreim publika više nisu tinejdžeri nego ljudi koju si bili tinejdžeri kad je sve počinjalo, pa su se i preorjentisali na probleme odraslih baš kroz Rendija (mada možda su se i samo istrošili sa klinačkim idejama pa im je bio potreban drugačiji fokus).

U svakom slučaju, SP i dalje tera jako i mislim da se bolje drže od Simpsonovih.

Tegridy farms arc mi je bio ok, neke epizode su nepotrebne, ali generalno je bilo zabavno i dalo mu prostora da zablista. Kanađani i sve oko Kanade smaraju u SPu, Towlie je predosadan (i Mr Hanky tu negde), Ajk je ok, retko se pojavljuje pa nije toliko bitan.

Garrison je bio super lik od početka, mislim da je obrnuo igricu sa svim LGBTQ-transgender zavrzlamama, mnogo pre nego je to postalo trendiš u svetu. No otkad su ga pretvorili u Donalda Trampa nekako je skrajnut, kad je to prošlo jedva i da se pojavljuje.

• Vojvodo,serdare 1
  • 4 months later...