stajebrebilo Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Poslednja epizoda, s23e8 mnoogo bolesna... vratili se na stare staze ludila
stajebrebilo Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Poslednja bas bas losa...izgleda je presusio kazan sa idejama.
James Marshall Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Iskren da ti budem, do prije par godina sam jedva čekao svaki četvrtak da odgledam najnoviju epizodu, sad cijelu sezonu odgledam na dvaput ili triput, kad se sjetim. Mislim da su vrhunci bili dostignuti tamo negdje od treće, ili bolje rečeno četvrte sezone, do neke osme, devete, uz neke povremene bljeskove uglavnom kad se razmašu u više epizoda (Imaginationland, Nintendo Wii, Black Friday). Kad hoću da gledam ponovo, uglavnom puštam nešto iz prvih 8 sezona, ovo ostalo je... Smuti pa prospi. Samo fragmenti i po koja forica.
Have_Fun Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Ovi su blesavi (komentar nakon odgledanih prvih 9min specijala) https://www.southparkstudios.com/episodes/yy0vjs/south-park-the-pandemic-special-season-24-ep-13
James Marshall Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Vrhunska stvar, zaboravio sam na datum izlaska, danas mi izađe recenzija, odmah sam pogledao, u posljednje vrijeme su najbolji kad se razmašu na sat vremena
eye of the beholder Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Odlična epizoda, sve "highlight"-ove su dotakli
copkillah Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 a sada nešto novo: o opasnostima deepfake-a istraživao je ... Fred Sassy! 1
goofs Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Ova dva nova Post-Covid specijala su oooodlična, pravi old-school South Park, sa referencama na pop kulturu i kritikama današnjice, pandemije, kriptovaluta i puno drugih stvari. Nije neki spojler, ali ajde da sakrijem da ne pokvarim nekome Spoiler Pandemiju navodno pobeđujemo za 30 godina, tad se odvija radnja epizode i svi klinci su odrasli, a svi matorci u staračkom domu, presmešno ih je gledati.
Svarog Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 ubedljivo najbolja fora, iako traje možda sekundu, je paljenje zgrade Zooma od strane rulje koja proslavlja pobedu na Covidom 6
Have_Fun Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Spoiler Sta ce Galinari u Nuggetsima? -.- Ovi iz SP-a su pomesali godine i sezone -.-
James Marshall Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Počela nova sezona, čisto da podsjetim
jms_uk Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Počela nova sezona, čisto da podsjetimNisam odavno gledao, je li Kenny jos ziv?Sent from my iPhone using Tapatalk
James Marshall Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 16 hours ago, jms_uk said: Nisam odavno gledao, je li Kenny jos ziv? Sent from my iPhone using Tapatalk po principu on/off, ali u ovoj novoj sezoni se pojavljuje. in adr njuz, baš tanka epizoda.
Recommended Posts