namenski Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 La Fondation Jérôme Seydoux-Pathé, Pariz Renzo Piano
roksi Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 horizon houses, 2000 terrain, 1999 war and architecture, sarajevo Lebbeus Woods
ivy Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 La Fondation Jérôme Seydoux-Pathé, Pariz Renzo Piano kuuulll
roksi Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) jasu kao kauboj ka zalasku sunca haha, e tako nekako. odlican je lebbeus. zar ne? Edited October 6, 2014 by roksi
onamonamo Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 malo je larpurlartisticki, a i podseca me na greeble plugin.....no, sta u tome ima lose, svidja mi se
roksi Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 malo je larpurlartisticki, a i podseca me na greeble plugin.....no, sta u tome ima lose, svidja mi se larpurlartisticki? lebbeus woods? ooo, pa ne bih se bas slozila;) ne znam da li si mozda bio/la u prilici da procitas neke njegove tekstove ili vidis njegova predavanja? jasno, teziste njegovog rada je na teoriji arhitekture ali dao je neminovan doprinos toj disciplini. a u vezi greeble plugin, meni se cini da bi mozda bolje poredjenje bilo s archigramom. ne?
onamonamo Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 ne poznajem lik i delo, samo sam komentarisao ovih par slicica... a u principu nemam nista protiv "virtuelne" arhitekture, da je tako nazovem, zanimljilvija mi je od stvarne.... zanimljiv je archigram, kao da su koristili greeble :)
roksi Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 ne poznajem lik i delo, samo sam komentarisao ovih par slicica... a u principu nemam nista protiv "virtuelne" arhitekture, da je tako nazovem, zanimljilvija mi je od stvarne.... zanimljiv je archigram, kao da su koristili greeble :) jesu, super su archigram :) vrlo 60's. isto i ja. imam malo sfot spot za paper arhitekturu. (ako te kojim slucajem interesuje, lebbeus woods ima super sajt, s hrpom informacija. vodio je i blog do pre nekoliko godina)
onamonamo Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 pogledao sam malo ovog lebeusa, svidja mi se, inspirativno je.... jedino sto to meni vise nije toliko arhitektura, pre je neko vajarstvo, no nema veze, okougodno je
Zaz_pi Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Nanking, novi i stari Mesto na kome su odigrane Olimpijske igre mladih 2014 Poslovni centar Nankinga
Zaz_pi Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) Tradicionalni Nanking Hram Konfucijanizma Budisticki hram in 5. veka nase ere, Tresnjin cvet u okviru hrama :) Edited October 11, 2014 by Zaz_pi
Recommended Posts