ragasto Posted April 26 Posted April 26 Mislim da je čist mazohizam, nema drugog objašnjenja I na VHSu sam uvek morao da je pogledam, sad se još bolje vidi kako su je zdrljali. @BlackGeorge 1
assignment Posted April 30 Posted April 30 Uspesne death metal bendove svi znamo i postujemo, a kako stojimo za ovim momcima
napadaj Posted April 30 Posted April 30 Kreator kurcu ne valja posle Violent Revolution. Još je Mile totalno prso, pa piše woke pesme i sve to ne liči ni na šta. OT: 2
Kreator Posted May 1 Posted May 1 (edited) Što se mene lično tiče ovo je jedna od najboljih death metal pesama. Apsolutni hit. Daniel Erlandsson je stvarno vrhunski bubnjar. ZAKIVA ! BUKVALNO ! Edited May 1 by BlackGeorge
Kreator Posted May 1 Posted May 1 (edited) On 30. 4. 2024. at 17:47, assignment said: Domination je moj omiljeni Morbid Angel album Altars Of Madness je za mene The Best. A posebno mi se sviđa : Edited May 1 by BlackGeorge 1
Kreator Posted May 1 Posted May 1 (edited) Kad smo već kod omiljenih albuma kod death metal bendova, meni je recimo kod grupe Death omiljeni njihov drugi album : Leposava Sve sam hit do hita, sve pesme zakivaju. Edited May 1 by BlackGeorge
Kreator Posted May 3 Posted May 3 (edited) Moja omiljena pesma od Iron Maiden-a. Ponekad sam je puštao, kao klinac i po 20 puta dnevno.. Sjajna pesma. Edited May 3 by BlackGeorge 1
Kreator Posted May 3 Posted May 3 Volim zvuk Ibaneza. Nita Strauss stvarno sjajno cepa. Ali omiljeni "Ibanezista" mi je i dalje Joe Satriani (Dobro, i Steve Vai)
Nikodije Posted May 5 Posted May 5 Anyone who can make you believe absurdities Can make you commit atrocities... Hristos voskrese!
Recommended Posts