assignment Posted April 25 Posted April 25 14 hours ago, BlackGeorge said: Kako li će se ovaj mladić Joey Concepcion uklopiti umesto Jeff-a u Arch Enemy da mi je znati ... Po faci bih procenio da je neki dobrica i da neće praviti problema te da će da sluša starije. Posto koristi ESP M II gitaru kao i ja, mora da je odlican Ali najbitnije je da je jeftin, tako da ce to sve funkcionisati dok ne pita za koji procenat vise. Tesko je zameniti pevaca, gitariste imas koliko hoces 1
Nikodije Posted April 25 Posted April 25 (edited) On 23.4.2024. at 23:58, BlackGeorge said: Ovo je definitivno poslednji koncert posle kojeg možemo da kažemo RIP za kosu Kerija Kinga. Da je u to vreme poznavao Ostoju Mijailovića možda bi bilo spasa, ovako .... the end. kad smo kod kerija kinga, prosle godine mi jedna riba prisla i rekla da licim na njega, bolji kompliment u zivotu nisam dobio Edited April 25 by Nikodije 1
assignment Posted April 25 Posted April 25 34 minutes ago, Nikodije said: kad smo kod kerija kinga, prosle godine mi jedna riba prisla i rekla da licim na njega, bolji kompliment u zivotu nisam dobio Znaci i tebi opala kosa kao Keriju?
Kreator Posted April 26 Posted April 26 (edited) Šteta što je produkcija u to vreme bila loša i što su tada bili relativno nepoznati (1986.g.). Ova postprodukcija za spot je dobro odrađena btw. Edited April 26 by BlackGeorge 1
Nikodije Posted April 26 Posted April 26 i dalje me drzi wasp, ne znam koji mi je, bukvalno nista drugo ne slusam ovih dana 2
Kreator Posted April 26 Posted April 26 1 hour ago, Nikodije said: i dalje me drzi wasp, ne znam koji mi je, bukvalno nista drugo ne slusam ovih dana Ako, i treba. To je jedna sjajna grupa. Samo cepaj! Voli li neko još ovde Kreator i ludog Mileta Petrozu ? Mnogo volim album Coma of Souls.
Kreator Posted April 26 Posted April 26 (edited) Još jedan tipičan primer nesreće u smislu kako je bend (u ovom slučaju Sodom) imao talenta a u džepu samo 10 dojč maraka da snimi album. Konkretno 1985. su snimili EP "In the Sign of Evil" koji je zvučao produkcijski prilično loše. Sećam se kada mi je drugar dao "bugarsku" kasetu koju je kupio ispred SKC da sam pomislio šta je ovo, kakav je ovo užas? I onda posle mnogo godina čuješ tu istu pesmu i skapiraš koliko je ona u stvari odlična. I uživo mnogo godina kasnije : Edited April 26 by BlackGeorge
Kreator Posted April 26 Posted April 26 On 25. 4. 2024. at 12:37, assignment said: Posto koristi ESP M II gitaru kao i ja, mora da je odlican Ali najbitnije je da je jeftin, tako da ce to sve funkcionisati dok ne pita za koji procenat vise. Tesko je zameniti pevaca, gitariste imas koliko hoces Evo i prvih koncerata sa njim. Nije loš, snalazi se.
ragasto Posted April 26 Posted April 26 (edited) Hehe, Kreator...nova verzija ovog koncerta ima dosta novih kadrova, na YTu se lako nađe. No, pogledajmo upscaled verziju originalnog snimka, i to pesmu koju su epski zajebali uživo zbog sporijeg refrena. Ipak, Ventor peva: ^Valjevo 2004. Ne znam da li ovo još postoji. Edited April 26 by ragasto 1
Kreator Posted April 26 Posted April 26 (edited) Izgleda da je Concepcion i ranije povremeno menjao Jeff-a, tako da će se veoma lako snaći. Arch Enemy live 2018 Alissa White-Gluz Joey Concepcion (guitar) Michael Amott (guitar) Sharlee D’Angelo (bass) Daniel Erlandsson (drums) Ove bodlje je Alisa garantovamo drpila od Keri Kinga. Edited April 26 by BlackGeorge
Kreator Posted April 26 Posted April 26 (edited) 35 minutes ago, ragasto said: Hehe, Kreator...nova verzija ovog koncerta ima dosta novih kadrova, na YTu se lako nađe. No, pogledajmo upscaled verziju originalnog snimka, i to pesmu koju su epski zajebali uživo zbog sporijeg refrena. Ipak, Ventor peva: ^Valjevo 2004. Ne znam da li ovo još postoji. Joojj što me podseti na ovo. Riot of Violence na 20 km/h Edited April 26 by BlackGeorge
Recommended Posts