Nikodije Posted April 20, 2024 Posted April 20, 2024 (edited) ne znam koji mi je ovih dana, uhvatila me ta 1 neka sentimentalnost, samo vrtim balade waspa. valjda cu se uskoro vratiti u normalu™ Edited April 20, 2024 by Nikodije 2
Nikodije Posted April 20, 2024 Posted April 20, 2024 kad se budem selio u vecna lovista to mora da bude uz blekijev glas, niko drugi ne dolazi u obzir 1
Kreator Posted April 21, 2024 Posted April 21, 2024 (edited) Pesma zakiva. Ovo čak više nije melodični death metal već pure death metal to the core, ako izuzmemo onaj solo Jeff Loomis-a. Edited April 21, 2024 by BlackGeorge
Kreator Posted April 21, 2024 Posted April 21, 2024 (edited) Opet ja sa AE. Oduševljavaju me ovi gitarski rifovi old school metala iz 80"/90" i vraćaju me u mladost. Ima tu i elemenata Power metala kojeg sam dosta slušao ranije (Helloween, Blind Guardian...). Michael Amott je to odradio sjajno a i tekst pesme je odličan, Alisa je dala sjajan vajb pesmi. Sve u svemu po mom mišljenju jedan sjajan album (Decievers). Angažovanje Alissa White-Gultz iste godine kao i Jeff Loomis-a je bio pun pogodak za eksploziju AE.... Ali sada mi je žao što je otišao Jeff, vrhunski je gitarista i ne sumnjam da će napraviti odličnu solo karijeru. Edited April 21, 2024 by BlackGeorge
Recommended Posts