napadaj Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Uf nisi čitao tekstove benda Deathspell Omega, recimo. Dobri su Mglini, ali ipak ne dosežu takve visine.
Willow Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Mgla kreće tek oko 22:20h, pre toga neke predgrupe.
igoraki Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Jedan od retkih bendova koje sam totalno propustio 90-tih, imaju samo dva albuma ali su oba extra... Stillborn songs of a dead dreamer Hymns of the needle freak
napadaj Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 (edited) Dax Riggs, lik iza Acid Bath, ima još nekoliko odličnih projekata. Meni je Agents of Oblivion omiljeni, ali valjaju i ostali. No man can hold what the darkness can sow You're gonna leave an ugly skull when you go One thing is certain The rest is a lie One thing is certain Life flies Edited September 26, 2022 by napadaj
igoraki Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Meni se samo njegov solo we sing of only blood and love baš dopada, ostalo onako, nisam se nešto oduševio.
igoraki Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Kako skinu ovako brzo Acid Bath sa YT, ko da su Rolling Stones jebote
napadaj Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Tako što je izdavač Rotten Records govnar i godinama skida AB klipove čim se pojave.
igoraki Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Nemam pojma koliko gotivite progressive fazon ovde, ja lično mnogo volim ovaj bend, tri brata Kopecky, bubnjar je nažalost pokojni. 2
assignment Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 (edited) 1 hour ago, igoraki said: Nemam pojma koliko gotivite progressive fazon ovde, ja lično mnogo volim ovaj bend, tri brata Kopecky, bubnjar je nažalost pokojni. Ja prilicno gotivim progresive, stim da u tom "zanru" postoji mimolazenje kod reci "progressive".... Ovaj Kopecki sto si stavio meni na primer nema nekih elemenata koje bih ja nazvao progressive... Sto naravno ne znaci da muzika nije dobra, naprotiv. I zbog toga vec odavno samo delim na "dobro" "lose" bez te floskule zanrova... Edited October 5, 2022 by assignment 1
goofs Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 (edited) Meni ovo zvuci kao neki psychodelic/stoner rock. Za progresiv uvek vezujem izrazito upecatljiv zvuk klavijature, a ovde ga nema uopste. btw, gotivno je Edited October 5, 2022 by goofs 1
Ratamahatta Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Zamislite ovo s pevacem Dream Theatera, sve bi sjebo
napadaj Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 Izašao novi Get the Shot, opet gaženje i demoliranje: 1
Recommended Posts