Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, ragasto said:

Nego, blekeri...planiram da obnovim Lords of chaos. Gledao sam ga kada je izašao, nisam baš bio načisto šta da mislim a nisam ni mogao da ga ispljujem koliko je to uradila većina. Šta mislite o filmu?

fino uradjeno, zabavno za gledanje, ali ako pitas varga (a on je o tome pricao na svom yt kanalu koji je ugasen), u filmu nema nista istinito. posebno je nezadovoljan sto njega igra "debeli jevrejin"

Posted

E da, i to je bitno, ima dosta tih podjebavajućih delova koji nisu mogli biti slučajni...ipak je bubnjar Bathorya radio film.

Let's find out!

Posted

Varg kaže i da je Euronymousa ubio u samoodbrani, ne može njemu previše da se veruje.

Posted (edited)

s obzirom da je euronymous bio sitne gradje, a vrlo moguce i gej, malo je verovatno da je on bilo koga napadao :)  zapravo, ne kaze varg da je to bila samoodbrana u pravom smislu te reci, nego ga je ubio "preventivno, da ne bi ubio on mene".

Edited by Nikodije
Posted

Da, to je pričao na Thulean Perspective pre 2-3 godine, ali se sećam intervjua i tekstova od pre 20 godina u kojima je pisalo da je u pitanju bila samoodbrana, pa mi je zato to ostalo u glavi. Moguće je da se radilo o lošim prevodima i nekompletnim tekstovima, naravno.

• 2 weeks later...
Posted

We all felt Malcolm around us, he was there. We’re not spiritual type people, but, boy, oh boy,” [Brian Johnson, 73]

AC-DC-2020-Lineup.jpg

Vrlo zabavno, i stvar nacionalnog ponosa za nas down under

• +1 1
Posted

Mislio sam da su gotovi kad je Axl pevao na nekoj turneji, mislio sam da su definitivno gotovi kad je umro Malcolm, al' ne daju se :smiley_hail:

Posted

Zapravo i jesu bili gotovi nakon tog događaja. Bend nije postojao bez gitariste, pjevača i bubnjara koji je par godina imao ozbiljne probleme sa zakonom. Angus je sve pokrenuo sa mrtve tačke, a za snimanje je bilo presudno što je Džonson mogao da se vrati muzici uz pomoć nove protetičke bubice koju mu je napravio čovjek koji je izumio bežični in-ear monitor.

Ako im i bude posljednja ploča - na nivou je, da tako kažemo. AC/DC još jednom uspješno odsvirali AC/DC, što je i logično jer je Angus samo iz šteka doradio demoe koje je davno snimio sa bratom. Imali su i neke ideje o turneji, ali korona..

Posted

System of a Down se oglasio povodom rata za Nagorno-Karabakh sa 2 pesme. Naravno, sa podrškom Jermenima. Ne znam ništa o tom sukobu (osim da je 1 nesreća), ali muzika zvuči kao... SOAD. 

Posted

Gde su mladi tu je i šala, al' odlična svirka...

Ima ceo EP na Sptf