Nikodije Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 1 hour ago, ragasto said: Nego, blekeri...planiram da obnovim Lords of chaos. Gledao sam ga kada je izašao, nisam baš bio načisto šta da mislim a nisam ni mogao da ga ispljujem koliko je to uradila većina. Šta mislite o filmu? fino uradjeno, zabavno za gledanje, ali ako pitas varga (a on je o tome pricao na svom yt kanalu koji je ugasen), u filmu nema nista istinito. posebno je nezadovoljan sto njega igra "debeli jevrejin"
ragasto Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 E da, i to je bitno, ima dosta tih podjebavajućih delova koji nisu mogli biti slučajni...ipak je bubnjar Bathorya radio film. Let's find out!
napadaj Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Varg kaže i da je Euronymousa ubio u samoodbrani, ne može njemu previše da se veruje.
Nikodije Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 (edited) s obzirom da je euronymous bio sitne gradje, a vrlo moguce i gej, malo je verovatno da je on bilo koga napadao zapravo, ne kaze varg da je to bila samoodbrana u pravom smislu te reci, nego ga je ubio "preventivno, da ne bi ubio on mene". Edited October 23, 2020 by Nikodije
napadaj Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Da, to je pričao na Thulean Perspective pre 2-3 godine, ali se sećam intervjua i tekstova od pre 20 godina u kojima je pisalo da je u pitanju bila samoodbrana, pa mi je zato to ostalo u glavi. Moguće je da se radilo o lošim prevodima i nekompletnim tekstovima, naravno.
napadaj Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 https://facebook.com/story.php?story_fbid=10158117604524032&id=16100944031
napadaj Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Mr. Bungle ponovo snimili svoj prvi deo. Čist thrash, odlično izdanje. Lombardo odsvirao bubnjeve, a tu je i Scott Ian na gitari. https://mrbungle.bandcamp.com/
Indy Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Quote We all felt Malcolm around us, he was there. We’re not spiritual type people, but, boy, oh boy,” [Brian Johnson, 73] Vrlo zabavno, i stvar nacionalnog ponosa za nas down under 1
Skyhighatrist Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Mislio sam da su gotovi kad je Axl pevao na nekoj turneji, mislio sam da su definitivno gotovi kad je umro Malcolm, al' ne daju se
autsajder Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Zapravo i jesu bili gotovi nakon tog događaja. Bend nije postojao bez gitariste, pjevača i bubnjara koji je par godina imao ozbiljne probleme sa zakonom. Angus je sve pokrenuo sa mrtve tačke, a za snimanje je bilo presudno što je Džonson mogao da se vrati muzici uz pomoć nove protetičke bubice koju mu je napravio čovjek koji je izumio bežični in-ear monitor. Ako im i bude posljednja ploča - na nivou je, da tako kažemo. AC/DC još jednom uspješno odsvirali AC/DC, što je i logično jer je Angus samo iz šteka doradio demoe koje je davno snimio sa bratom. Imali su i neke ideje o turneji, ali korona..
Indy Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 System of a Down se oglasio povodom rata za Nagorno-Karabakh sa 2 pesme. Naravno, sa podrškom Jermenima. Ne znam ništa o tom sukobu (osim da je 1 nesreća), ali muzika zvuči kao... SOAD.
Skyhighatrist Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Gde su mladi tu je i šala, al' odlična svirka... Ima ceo EP na Sptf
Indy Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Feminazgul, e to je ime ženskog black metal benda za medalju. 1
Recommended Posts