Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
18 hours ago, Pečorin said:

IV se ne slaze :cool:

btw jel bi isao neko na stoned jesus i dopethrone?

Stoned jesus su vrhunski smarači, možeš preskočiti.

Dopethrone zato ubivaju!

Posted

jab isao na dopethrone, al vidim da su u elektropioniru. bio sam tamo 3-4 puta i uvek mi je utisak nesto bio bezveze.

Posted

Ne može bolje od ovoga. I svaka im čast za cene svega, jeftinije je bilo nego da se naruči sa no-solace.com, šteta što je dosta toga bilo rasprodato.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Posted

fenomenalno, nije se ni ocekivalo nista manje. znao sam da su brutalni uzivo ali ipak je trebalo doziveti. bas dobra atmosfera, drago mi je da su napunili amerikanu.

Posted

uzgred, svako ko je uzeo da se bavi tekstovima mgle, morao se zapitati "sta je ovo dovraga, nista ne razumem o cemu drobe".  ovo dvoje, posebno  crnac™, dosta dobro elaboriraju tu temu. koga ne mrzi, neka poslusa

• 2 weeks later...
Posted

Ovo je baš interesantno, skinuću i ranije albume:

Novi Tool, iskreno, nisam uspeo da odslušam, a nije da se nisam trudio...

Posted
On 6.10.2019. at 20:06, Pečorin said:

Novi Tool, iskreno, nisam uspeo da odslušam, a nije da se nisam trudio...

Album nije loš, ali nimalo ne izlazi iz mjehura njihovog stila, nema iskoraka poslije ovoliko vremena bendovog tihovanja. Mirniji je u tempu od svih ranije, očekivano dobro odsviran i veoma kvalitetno snimljen, ali neizbježan je utisak da smo to već slušali ranije. Iskusno su odradili posao na staroj proizvodnoj traci, ulaštili ono što je već dovoljno sijalo..  Mejnard је kvantitativno suzdržaniji, ali se više trudio pjevački. Malo smaraju one instrumentalne interludije.