Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Dva ista čoveka vode oba projekta. Darkside svira bubnjeve, M. je zadužen za vokale, bas i gitare. Imaju još dvojicu za lajv nastupe, s tim da ne sviraju Kriegsmaschine pesme uživo.

Blackwater Park mi je omiljeni Opeth, evo smeje se na polici kad čuje pohvale. :D

Posted

Super je B. Park.  Meni su dobri i Ghost Reveries i Watershed ali sam počeo sa Pale Communion, taj je čisti hard rock.

Oni prvi su mi još uvek isuviše metal mada sam kao klinac obožavao Altars of madness Morbid Angela a Mikael Opethić ih navodi kao važan uticaj.

Posted

@Bujodrag Pošto si bubnjar (a i podsetio si me na Altars...), jel' znaš za ovo? Ne pominje imena, ali ispada da skoro niko od njih nije u studiju mogao da odsvira bez grešaka...

Posted
On 5.9.2019. at 21:34, ragasto said:

Altars, i nikako drugacije:evil:

Bravo! Altars of Madness mi je u top 10 albuma ikada.

Sad još malo muzike iz moje mladosti

Posted

Baš mi je krivo što nisam sačuvao jaknu od izbledelog teksas platna s kraja osnovne - početka srednje škole kojoj sam isekao rukave a na ledja prikačio South of Heaven prišivač i nosio to uz ručno pravljene zvoncare. Mada Slayer odavno više nema Reign in blood u sebi. Al' nema veze.

Posted (edited)

Edited by Bujodrag
Posted

Živ je Slejer, umro nije...odmoriće par godina pa na reunion turneju.

Meanwhile...

Posted

#jedvačekanje

Ja sam tek skoro izvalio koliko su dobri stari EPijevi pre glavnih albuma. Sviraju li to na koncertima?

Posted

Koliko sam video na ovoj turneji sviraju samo mdlosci 2 od tih stvari van ova 3 glavna albuma. Svirace i pesme 2 i 3 sa novog albuma  sto je strava, to su im dve najbolje pesme ikad

Posted

IV se ne slaze :cool:

btw jel bi isao neko na stoned jesus i dopethrone?