napadaj Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Dva ista čoveka vode oba projekta. Darkside svira bubnjeve, M. je zadužen za vokale, bas i gitare. Imaju još dvojicu za lajv nastupe, s tim da ne sviraju Kriegsmaschine pesme uživo. Blackwater Park mi je omiljeni Opeth, evo smeje se na polici kad čuje pohvale.
Bujodrag Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Super je B. Park. Meni su dobri i Ghost Reveries i Watershed ali sam počeo sa Pale Communion, taj je čisti hard rock. Oni prvi su mi još uvek isuviše metal mada sam kao klinac obožavao Altars of madness Morbid Angela a Mikael Opethić ih navodi kao važan uticaj.
ragasto Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 @Bujodrag Pošto si bubnjar (a i podsetio si me na Altars...), jel' znaš za ovo? Ne pominje imena, ali ispada da skoro niko od njih nije u studiju mogao da odsvira bez grešaka...
Kreator Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 On 5.9.2019. at 21:34, ragasto said: Altars, i nikako drugacije Bravo! Altars of Madness mi je u top 10 albuma ikada. Sad još malo muzike iz moje mladosti
Bujodrag Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Baš mi je krivo što nisam sačuvao jaknu od izbledelog teksas platna s kraja osnovne - početka srednje škole kojoj sam isekao rukave a na ledja prikačio South of Heaven prišivač i nosio to uz ručno pravljene zvoncare. Mada Slayer odavno više nema Reign in blood u sebi. Al' nema veze.
Bujodrag Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 (edited) Edited September 11, 2019 by Bujodrag
ragasto Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Živ je Slejer, umro nije...odmoriće par godina pa na reunion turneju. Meanwhile...
Pečorin Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 #jedvačekanje Ja sam tek skoro izvalio koliko su dobri stari EPijevi pre glavnih albuma. Sviraju li to na koncertima?
Nikodije Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Koliko sam video na ovoj turneji sviraju samo mdlosci 2 od tih stvari van ova 3 glavna albuma. Svirace i pesme 2 i 3 sa novog albuma sto je strava, to su im dve najbolje pesme ikad
Pečorin Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 IV se ne slaze btw jel bi isao neko na stoned jesus i dopethrone?
Recommended Posts