klimt Posted August 2 Posted August 2 Kreće rekonstrukcija vile za patrijarha na Dedinju, Crkva izdvaja više od pola miliona evra: Samo će garaža imati 200 kvadrata https://nova.rs/vesti/drustvo/krece-rekonstrukcija-vile-za-patrijarha-na-dedinju-crkva-izdvaja-vise-od-pola-miliona-evra-samo-ce-garaza-imati-200-kvadrata/
spettacollo Posted August 2 Posted August 2 Pa dobro, pored nekoliko automobila u garažu treba da stane i kaca za kupus, otud ova kvadratura. Mislim da su potcenili potrebe Nj.Sv.
James Marshall Posted November 22 Posted November 22 mali oftopik, a zapravo nije https://spc.rs/molitveni-ispracaj-sluskinje-bozje-ksenije-nakic/ Quote Чин опела над телом новопрестављене слушкиње Божје Ксеније служио је, у Вазнесенском храму, Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије. Светејшем Патријарху су саслуживали високопреосвећена господа митрополити бачки Иринеј, шумадијски Јован и нишки Арсеније; преосвећена господа епископи ваљевски Исихије, западноевропски Јустин, ремезијански Стефан, мохачки Дамаскин, топлички Петар и јенопољски Никон, као и свештенство више епархија Српске Православне Цркве. Inače gospođa je majka ovog domaćina, a priča se da mu je pravi tata zapravo bio blaženopočivši patrijarh Irinej Elem, za gospođu opelo drže patrijarh i 10 vladika, a za ove stradale biće neki pomenčić kad nađu slobodnog vremena. Patrijarh je kažu na dan nesreće i bio u NS ali je zapalio sa nekog banketa direktno kući. 1 1
Popular Post Eleniko Posted November 22 Popular Post Posted November 22 jebo im ja pas mater pravoslavnu govnarsku lopovčine, manipulatori, izvor svih zala u koje je potopljena srbija 15
Eleniko Posted November 22 Posted November 22 35 minutes ago, James Marshall said: mali oftopik, a zapravo nije https://spc.rs/molitveni-ispracaj-sluskinje-bozje-ksenije-nakic/ Inače gospođa je majka ovog domaćina, a priča se da mu je pravi tata zapravo bio blaženopočivši patrijarh Irinej Elem, za gospođu opelo drže patrijarh i 10 vladika, a za ove stradale biće neki pomenčić kad nađu slobodnog vremena. Patrijarh je kažu na dan nesreće i bio u NS ali je zapalio sa nekog banketa direktno kući. što samo meni da se sloši https://soundcloud.com/beseda/patrijarh-srpski-porfirije-beseda-na-opelu-ksenije-nakic-kulpin-20-11-2024 i soundcloud da crkne kad daju prostor ovima
gsb Posted November 22 Posted November 22 (edited) 7 minutes ago, Eleniko said: što samo meni da se sloši https://soundcloud.com/beseda/patrijarh-srpski-porfirije-beseda-na-opelu-ksenije-nakic-kulpin-20-11-2024 i soundcloud da crkne kad daju prostor ovima Pokusala sam... Ja kad cujem glas njegov, setim se onog "bednice, jadnice" u zenskom rodu dok kao argumentuje protiv rodno-senzitovnog jezika. Glup je i zao! Edited November 22 by gsb 4 2
Caligula Posted November 22 Posted November 22 Rekoh vec, oni u patrijarsiji imaju neko bure koncentrovanog zla u koje potope svakog ko obuce mantiju, kao Obeliksa sto je upalo u carobni napitak. Neizlecivi luciferovi sledbenici, drugacije ne umem da objasnim. 2
Djuro Posted November 22 Posted November 22 1 hour ago, James Marshall said: mali oftopik, a zapravo nije https://spc.rs/molitveni-ispracaj-sluskinje-bozje-ksenije-nakic/ Inače gospođa je majka ovog domaćina, a priča se da mu je pravi tata zapravo bio blaženopočivši patrijarh Irinej Elem, za gospođu opelo drže patrijarh i 10 vladika, a za ove stradale biće neki pomenčić kad nađu slobodnog vremena. Patrijarh je kažu na dan nesreće i bio u NS ali je zapalio sa nekog banketa direktno kući. ko jo jos bio od ekipice: Чину опела присуствовали су: г. Милош Вучевић, председник Владе Републике Србије, г. Никола Селаковић, министар културе, г. Јарослав Јаворник, бискуп Словачке Евангеличке Цркве а. в. у Србији, др Весна Туркулов, вршилац дужности директора Универзитетског клиничког центра Војводине, др Владимир Рогановић, директор Управе за сарадњу са Црквама и верским заједницама, свештенство више Епархија наше помесне Цркве, родбина и пријатељи.
Mel Posted November 22 Posted November 22 20 minutes ago, Djuro said: ko jo jos bio od ekipice: Чину опела присуствовали су: г. Милош Вучевић, председник Владе Републике Србије, г. Никола Селаковић, министар културе, г. Јарослав Јаворник, бискуп Словачке Евангеличке Цркве а. в. у Србији, др Весна Туркулов, вршилац дужности директора Универзитетског клиничког центра Војводине, др Владимир Рогановић, директор Управе за сарадњу са Црквама и верским заједницама, свештенство више Епархија наше помесне Цркве, родбина и пријатељи. Koliko da samoj sebi skocim u usta u sledecem postu: https://6yka.com/kultura-i-zabava/branislav-nusic-pogreb-dva-raba/ Neverovatno... Spoiler Та ту скоро, биће ових дана, са'ранисмо једног божјег раба. Читали сте, вид'ли сте параду, тај раб божји беше једна баба.. Затутњаше сва четири звона, поврвеше ките и мундири, поврвеше перјанице бојне, поврвеше безбројни шешири. Сви мајори дебели и суви, официри цела кита сјајна, пуковници, с орлом и без орла, и још неко, али то је тајна. И право је, не тумач'те друкче, и нашта би ту брбљива злоба, и право је та последња почаст, испратити покојну до гроба. Још скорије, биће ових дана, са'ранисмо још једог божјег раба. Ал' на жалост свију баба наших, тај раб божји није био баба… Не поврве кита и мундири, а и ког би да до гроба прати, и што пође и што хтеде поћи, од пола се пута кући врати. Потмуло су ударала звона, ударала звона из буџака, а и што би да се чини џева, кад је пратња српскога јунака. Српска децо што мислити знате из овога поуку имате: У Србији прилике су так'е, бабе славе, презиру јунаке, зато и ви не муч'те се џабе, српска децо, постаните бабе. 1
harper lee Posted November 22 Posted November 22 1 hour ago, James Marshall said: Elem, za gospođu opelo drže patrijarh i 10 vladika, a za ove stradale biće neki pomenčić kad nađu slobodnog vremena. Patrijarh je kažu na dan nesreće i bio u NS ali je zapalio sa nekog banketa direktno kući. SPC je od smrti poslednjeg pravog patrijarha, Pavla, postala servis Vuciceve organizovane kriminalne grupe. Nisam ni religiozan ni vernik i ne zanima me sta rade crkvene organizacije, ukljucujuci i SPC, ali mi je svejedno fascinantno da jedna crkva ovako otvoreno i bahato prodaje svoj verujuci narod u korist mafije. Ako ti ljudi u vrhu SPC zaista veruju u svemoguceg Boga kojem sluze bas me zanima sta planiraju da mu kazu kad dodje vreme da pred njim ispovede istinu. "Izvini, Gospode, jeste da je trebalo da vodimo racuna o narodu ali, znas, kvadrati poslovnog prostora, lepe pare i jos lepse privilegije, zivi smo ljudi. Sve je to u Tvoju slavu, nece niko od nas svoj Audi i Mercedes, svoje milione i kamione u grob da nosi." Cenim da Bog nece biti previse impresioniran. 3
dragance Posted November 22 Posted November 22 Nije se Pavle ni zasta pitao, narocito kad je bolest napredovala. A usput su vecina deo sluzbe - od Germana pa do danas. 2
Mel Posted November 22 Posted November 22 13 minutes ago, harper lee said: SPC je od smrti poslednjeg pravog patrijarha, Pavla, postala servis Vuciceve organizovane kriminalne grupe. Nisam ni religiozan ni vernik i ne zanima me sta rade crkvene organizacije, ukljucujuci i SPC, ali mi je svejedno fascinantno da jedna crkva ovako otvoreno i bahato prodaje svoj verujuci narod u korist mafije. Ako ti ljudi u vrhu SPC zaista veruju u svemoguceg Boga kojem sluze bas me zanima sta planiraju da mu kazu kad dodje vreme da pred njim ispovede istinu. "Izvini, Gospode, jeste da je trebalo da vodimo racuna o narodu ali, znas, kvadrati poslovnog prostora, lepe pare i jos lepse privilegije, zivi smo ljudi. Sve je to u Tvoju slavu, nece niko od nas svoj Audi i Mercedes, svoje milione i kamione u grob da nosi." Cenim da Bog nece biti previse impresioniran. Problemi su od pre SNSa. Sa korupcijom i zevanjem u to kakva se kola voze kod kojekakvih direktora i vec sta sve ne.
Recommended Posts