Lord Protector Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 41 minutes ago, teacher said: kakva homofobija na ovom topiku. pa šta ako je gej, moraju i oni da iskuse neko religiozno iskustvo... +1
Filozof manijak Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Kačavenda je 1 car i gospodin čovek, možemo samo da mu pljunemo pod prozor (ovog velelepnog dvorca)
Shan Jan Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Obisli smo mi prosle godine ovaj zamak kad smo isli u Bijeljinu. Uzivo izgleda jos velelepnije. Inace pored njega se gradi i prilicno veliko vestacko jezero. Ja sam ZA. Ako sirotinji nije dovoljan razlog da prestane da daje pare crkvi ovakvo zdanje za vladiku pedofila onda i zasluzuje da se kacavenda pisa po njima sa svog balkona.
James Marshall Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 To jezero postoji već godinama, taj dio je poznat odvajkada kao "Pet jezera"
Filozof manijak Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 28 minutes ago, Shan Jan said: Ja sam ZA. Ako sirotinji nije dovoljan razlog da prestane da daje pare crkvi ovakvo zdanje za vladiku pedofila onda i zasluzuje da se kacavenda pisa po njima sa svog balkona. Suština. To je to
Duci Simonovic Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 (edited) Manijace jel bi dao kacavendi da te krsti zabadava u pet jezera? Edited January 9, 2018 by Duci Simonovic
Filozof manijak Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Onaj rad, on me krsti a ja prdim? Uvek!
teacher Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 1 minute ago, Filozof manijak said: Onaj rad, on me krsti a ja prdim? Uvek! čuo sam da mu je to omiljeno, dok se prdi dok on krsti™
Filozof manijak Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 (edited) Na to sam i mislio. Jebeš (na)foru kad mora da se objašnjava Edited January 9, 2018 by Filozof manijak malo editovao foru
Meazza Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 14 minutes ago, Filozof manijak said: Suština. To je to E nije nikakva sustina i nije to. Nervira me kako se svi komentari na kraju svedu na taj plitki lazni Schadenfreude. Kao, mi smo iznad toga, ko jebe stoku. A mi takodje zivimo u istom tom svetu koji kroje takvi likovi, oni uticu i na nas i to je problem koji ne resava cinjenica sto postoje neki prosti mucenici gori od nas. Ista stvar i za antivakserstvo i naprednjastvo. Ne zivimo mi na mesecu pa kao odatle posmatramo teleskopom, nego sva ta sranja uticu i na nas.
gospa buba Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 pa ja ne zivim na mesecu, ali ako pomenem chesritog vladiku mnogom verujucem, bojim se da cu dobiti objashnjenje u kom su oni super, a ja nisam. tako da neka...sent from bubamoto
ToniAdams Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Pa dobro, šta sad možeš? Da postaneš neki novi martin luter?
Recommended Posts