Jump to content
IGNORED

Liberalizacija SPC

ObiW

Recommended Posts

Posted
41 minutes ago, teacher said:

kakva homofobija na ovom topiku. pa šta ako je gej, moraju i oni da iskuse neko religiozno iskustvo...

+1

Posted

Kačavenda je 1 car i gospodin čovek, možemo samo da mu pljunemo pod prozor (ovog velelepnog dvorca) :fantom:

Posted

Obisli smo mi prosle godine ovaj zamak kad smo isli u Bijeljinu. Uzivo izgleda jos velelepnije. Inace pored njega se gradi i prilicno veliko vestacko jezero. 

Ja sam ZA. Ako sirotinji nije dovoljan razlog da prestane da daje pare crkvi ovakvo zdanje za vladiku pedofila onda i zasluzuje da se kacavenda pisa po njima sa svog balkona. 

Posted

To jezero postoji već godinama, taj dio je poznat odvajkada kao "Pet jezera" 

Posted
28 minutes ago, Shan Jan said:

Ja sam ZA. Ako sirotinji nije dovoljan razlog da prestane da daje pare crkvi ovakvo zdanje za vladiku pedofila onda i zasluzuje da se kacavenda pisa po njima sa svog balkona. 

Suština. To je to

Posted (edited)

Manijace jel bi dao kacavendi da te krsti zabadava u pet jezera?

Edited by Duci Simonovic
Posted

Onaj rad, on me krsti a ja prdim?

Uvek! 

Posted
1 minute ago, Filozof manijak said:

Onaj rad, on me krsti a ja prdim?

Uvek! 

čuo sam da mu je to omiljeno, dok se prdi dok on krsti™

Posted (edited)

Na to sam i mislio. Jebeš (na)foru kad mora da se objašnjava :fantom:

Edited by Filozof manijak
malo editovao foru
Posted

Garant deli super nafore

Posted
14 minutes ago, Filozof manijak said:

Suština. To je to

E nije nikakva sustina i nije to. Nervira me kako se svi komentari na kraju svedu na taj plitki lazni Schadenfreude. Kao, mi smo iznad toga, ko jebe stoku. A mi takodje zivimo u istom tom svetu koji kroje takvi likovi, oni uticu i na nas i to je problem koji ne resava cinjenica sto postoje neki prosti mucenici gori od nas. Ista stvar i za antivakserstvo i naprednjastvo. Ne zivimo mi na mesecu pa kao odatle posmatramo teleskopom, nego sva ta sranja uticu i na nas.

Posted

pa ja ne zivim na mesecu, ali ako pomenem chesritog vladiku mnogom verujucem, bojim se da cu dobiti objashnjenje u kom su oni super, a ja nisam. tako da neka...

sent from bubamoto

Posted

Pa dobro, šta sad možeš? Da postaneš neki novi martin luter? 

Posted

ja necu [emoji4]

sent from bubamoto