January 9, 20187 yr 41 minutes ago, teacher said: kakva homofobija na ovom topiku. pa šta ako je gej, moraju i oni da iskuse neko religiozno iskustvo... +1
January 9, 20187 yr Kačavenda je 1 car i gospodin čovek, možemo samo da mu pljunemo pod prozor (ovog velelepnog dvorca)
January 9, 20187 yr Obisli smo mi prosle godine ovaj zamak kad smo isli u Bijeljinu. Uzivo izgleda jos velelepnije. Inace pored njega se gradi i prilicno veliko vestacko jezero. Ja sam ZA. Ako sirotinji nije dovoljan razlog da prestane da daje pare crkvi ovakvo zdanje za vladiku pedofila onda i zasluzuje da se kacavenda pisa po njima sa svog balkona.
January 9, 20187 yr 28 minutes ago, Shan Jan said: Ja sam ZA. Ako sirotinji nije dovoljan razlog da prestane da daje pare crkvi ovakvo zdanje za vladiku pedofila onda i zasluzuje da se kacavenda pisa po njima sa svog balkona. Suština. To je to
January 9, 20187 yr Manijace jel bi dao kacavendi da te krsti zabadava u pet jezera? Edited January 9, 20187 yr by Duci Simonovic
January 9, 20187 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: Onaj rad, on me krsti a ja prdim? Uvek! čuo sam da mu je to omiljeno, dok se prdi dok on krsti™
January 9, 20187 yr Na to sam i mislio. Jebeš (na)foru kad mora da se objašnjava Edited January 9, 20187 yr by Filozof manijak malo editovao foru
January 9, 20187 yr 14 minutes ago, Filozof manijak said: Suština. To je to E nije nikakva sustina i nije to. Nervira me kako se svi komentari na kraju svedu na taj plitki lazni Schadenfreude. Kao, mi smo iznad toga, ko jebe stoku. A mi takodje zivimo u istom tom svetu koji kroje takvi likovi, oni uticu i na nas i to je problem koji ne resava cinjenica sto postoje neki prosti mucenici gori od nas. Ista stvar i za antivakserstvo i naprednjastvo. Ne zivimo mi na mesecu pa kao odatle posmatramo teleskopom, nego sva ta sranja uticu i na nas.
January 9, 20187 yr pa ja ne zivim na mesecu, ali ako pomenem chesritog vladiku mnogom verujucem, bojim se da cu dobiti objashnjenje u kom su oni super, a ja nisam. tako da neka...sent from bubamoto