Jump to content
IGNORED

Liberalizacija SPC

ObiW

Recommended Posts

Posted

i sad ti je kacavenda kriv sto ne umes da igras :D

Posted
mora neko da mu opere gace i skuva rucak.

prevelika muka za chiste gace i malo na kashiku! 

ali! lepo je kad pogledash taj dvorac i pomislish da ga i drugi isto vide i da im tu nema nishta chudno [emoji3]

sent from bubamoto

Posted

Koliko bi riba mogao da privede na ovakvu gajbu..a on privodi decake, kreten.

Inace, ovakvi se dvorci grade od placanja crkvi svega i svacega, mahom od strane sirotinje, tako da..sirotinjo nafafaj se pimpeka, za bolje i nisi.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted
21 minutes ago, darling said:

i sad ti je kacavenda kriv sto ne umes da igras :D

:1331_v_tone2:

Posted

Ti mantijaši i oni što im veruju, svi su isti.

Kad postanem vlast, u Beogradu ću pravoslavcima ostaviti dve crkve, Hram Svetog Save i još jednu po izboru.

Ostalim verama po jednu. Sve ostalo ću pretvoriti u muzeje, biblioteke i kafane.

Isto i u svim ostalim gradovima.

A onda ću preći na Evropu, pa i na ceo svet dalje.

Nek veruju u šta hoće, ali u svoja četiri zida.

Posted

Kačavenda tu drži službe otkako se "penzionisao", nego ga sad usnimili i snimak obišao svijet, pa dio dila oko njegovog povlačenja i jeste bio da mu ostave nišu i mjesto gdje će moći da službuje, on i jeste sebi sagradio to čudo za period kad odluči da se "povuče".  

Posted

Ali kakav mu je to ruski dvor? Ja sam prvo pomislio da je to neka Putinova ili Medvedovova ,,dača" negde u Sibiru.

Posted
16 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said:

jZ7ktkpTURBXy83OTJlZTM5ZDQyMjRlYWIxY2I2O

Jebo te, ja u Civilization nisam imao ovakvu palatu.

a di ovde prestaje crkva a počinje kačavenda tj dvorac? il je sve jedno a on bogosluži u gostinskoj sobi il niši?

Posted
a di ovde prestaje crkva a počinje kačavenda tj dvorac? il je sve jedno a on bogosluži u gostinskoj sobi il niši?
pa ako ima neki narod koji bash tu dolazi da bi im bash on bogosluzio, neka sluzi onda, sve je u najboljem redu.

sent from bubamoto

Posted

kakva homofobija na ovom topiku. pa šta ako je gej, moraju i oni da iskuse neko religiozno iskustvo...

Posted

a u jbt kakvo zdanje :Hail:

pa jos u bjeljini

nikad bio, ali vazda sam imao utisak da je to najveca selendra od svih varosi u bivsoj nam drzavi

Posted
kakva homofobija na ovom topiku. pa šta ako je gej, moraju i oni da iskuse neko religiozno iskustvo...
ih kad bi on i njegovi malo pomogli da se liberalizuje ta stvar to bi bilo skroz moderno ^_^

sent from bubamoto

Posted
Just now, gospa buba said:

ih kad bi on i njegovi malo pomogli da se liberalizuje ta stvar to bi bilo skroz moderno ^_^

sent from bubamoto

pa šta ćeš liberalnije nego izgled onog zamka? gej lalalend. i ne stide se, štaviše.