May 18, 201410 yr islamska zajednica srbije nudi prostorije, a koliko vidim SPC nije prstom mrdnula za pomoć, sem molebana i "sami ste krivi za potop" poruke. Ništa novo, doduše. pa nemaju. i njima manjka prostora :(
May 18, 201410 yr Moja kuma iz Ciriha pitala da donese lokalnoj crkvi pomoć za postradale u poplavama. Može, ali primaju samo keš. Ko će da se jebava sa džemperima...
May 18, 201410 yr Moja kuma iz Ciriha pitala da donese lokalnoj crkvi pomoć za postradale u poplavama. Može, ali primaju samo keš. Ko će da se jebava sa džemperima... Neka nosi u konzulat ili predstavništvo Er Srbije, videh na beobuild-u da Er Srbija prenosi pomoć besplatno avionima u Beograd
May 18, 201410 yr Ne znam da li da se krstim više zbog odnošenja pomoći u tzv. crkve ili uplaćivanja na račun tzv. fonda Novaka Đokovića. Lud narod, jebiga.
May 18, 201410 yr Te likove treba proglasiti vladikama. Nažalost, to se neće desiti, jer su vladike oni likovi što gledaju vremensku prognozu da bi tempirali termin za moleban za prestanak/dolazak kiše. To jest, ukoliko se u slobodno vreme ne bave kriminalom, ubistvima, silovanjima, pedofilijom, zelenaštvom. Edited May 18, 201410 yr by Filipenko
May 18, 201410 yr Moja kuma iz Ciriha pitala da donese lokalnoj crkvi pomoć za postradale u poplavama. Može, ali primaju samo keš. Ko će da se jebava sa džemperima... A i ta tvoja kuma prava piroćanka. Hoće da šalje džempere u Srbiju kao da živi u Sirogojnu a ne u Cirihu. Pa nisu ni popovi blesavi. Čik da nađeš džemper ovakvih boja i da tako greje g Edited May 18, 201410 yr by slow
May 18, 201410 yr Te likove treba proglasiti vladikama. Nažalost, to se neće desiti, jer su vladike oni likovi što gledaju vremensku prognozu da bi tempirali termin za moleban za prestanak/dolazak kiše. To jest, ukoliko se u slobodno vreme ne bave kriminalom, ubistvima, silovanjima, pedofilijom, zelenaštvom. Evo i vojska se oglasila: