debaser Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 (edited) kesic je tragu andy kaufmana, tako da ima moju podrsku.nije sjajno, ima kilavljenja, ali je za klasu bolje od svog entertejmenta. Edited January 31, 2009 by debaser
Mp40 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 na tragu na zadnjem delu gaca Endija Kaufmana kada se ovaj dobro ne obrise posle kenjanja...
debaser Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 na tragu na zadnjem delu gaca Endija Kaufmana kada se ovaj dobro ne obrise posle kenjanja...uf uf ufsto tako srcano
copkillah Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Skin'o mu Kesić ribu garant.Il' ga je ofuljio u tapkama ili klikerima.
Mp40 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 aaaa, ovo poslednje bas ko da je iz Fajront Republike!
luba Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 izvinjavam se postovima zrtvama ciscenja uvredljivih kao duhovitosti clana cackalica88.
luba Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 nema vredjanja clanova foruma. to je jedino objasnjenje.
luba Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 posto si nov(a)*, da te uputim: cinjenice nisu vredjanje clanova foruma, ni generalno, ni pojedinacno.ako ces da pricas o kesicevoj emisiji, izvol'te, samo napred.* cackalica je zenskog roda, ali ne znam kog si ti, pa zato ovako.
cackalica88 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 jebem ti forum na kome ti brisu svaki post. aj mi admine napisi spisak od tih pet recenica koje su dozvoljene, koje smem da koristim ovde.
MayDay Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 (edited) cackalice, smes da koristis sve recenice i sve ruzne reci sveta kojih se setis, ali nemoj da forumase frontalno nazivas debilima i luzerima. sad lepo uzmi pa iznesi svoje misljenje o ovoj emisiji i gde mislis da forumasi grese.i nama je glupo da brisemo, majkemi. Edited February 3, 2009 by MayDay
cackalica88 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 mislim da je emisija originalna i duhovita, cak mozda i genijalna(necu reci genijalna, ali blizu je). ovi sto je porede sa bb show-om, ne znam stvarno po cemu su to zakljucili, ja vidim samo jednu eventualnu dodirnu tacku, ako je to uopste dodirna tacka, a to je da i bizetic i kesic igraju vise likova. e to je jedina "dodirna tacka"(ako neko moze da uporedi slavujku i kompaniju sa kesicevim likovima). e sad bi vas sve napljuvao, al necu da mi opet brisete postove.
Recommended Posts