Jump to content
IGNORED

Josip Broz Tito i njegovo vreme

fonTelefon

Recommended Posts

Posted

Tako je.http://youtu.be/Mh_wm99D5AY

Posted
OT:umoljava se prisutni filbi da pristupi PMu i skine izvesnu knjigu dok mu ne istekne linak.
vec uradio. zahvaljujem uz duboki kniks.
Posted

fino. izem ti sistem kad laže kad je ko pročitao PM ^_^

Posted

to je zato sto mi ovaj ipad divlja sa pmovima. potpuno ludilo :DSent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted

Борац за социјалну правду и бескласно друштво са ајпедом <_<Шта је следеће?Председник синдиката на веспи?

Posted

Детектујем преливање са Великог Уједињеног Четничкопартизанског Музичког Топика.Ово Арбајтман показује да му се може?

Posted (edited)
poslednje tri strane gde je carobnjak fasciniran jugoekonomskim modelima, popkulturom, briljantnom diplomatijom. Covek je jednostavno zaljubljen u brozocentricne stereotipe
:Dobzirom da ja na date tri strane nisam napisao bilo sta pozitivno ili negativno o jugoekonomskim modelima ili popkulturi, voleo bih da vidim kako si ti uspeo da izvedes ovako nesto. ne citas sta se pise, ne razumes procitano, ili prosto malkice lazes? (pozitivno sam pisao o judiplomatiji, to stoji.) Edited by Gandalf
Posted

Документована фантазмагорија, нереалне представе о себи изазване кредитном линијом са политичким покрићем, као када Хомер Симпсон ослепи једући 64 листића америчког сира.