voja i Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 (edited) O, pa vi imate i sajt i dobijate info u pdf formatu! Ovde kod nas je to sve na nivou misaone imenice. Rade samo pokvareni telefoni. Imamo i salter varijantu koju treba izbeci ako se ikako moze. naravno. cak i pozivnice dobijamo mailom:Poštovani, Ambasadorka Republike Srbije u Madridu, Gdja Jela Baćović, srdačno Vas poziva na prijem povodom nacionalnog praznika Dana državnosti Srbije, dana 16. februara u 20h u holu ambasade, ulica Vel?zquez broj 162, u Madridu. Molimo Vas da obavezno potvrdite svoje prisustvo mejlom... ili faxom na +34 91... ^_^ Edited February 9, 2009 by voja i
Pixie Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 šta ti znači zemlja u kojoj se ceni fiesta. :D Vojo, pa nemoj nas držati u neizvesnosti, jesi li potvrdio?
dragance Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ih, mogu zamisliti proslavu: kasetofon za krljavim zvucnikom pichi neko turbo folk sranje, pajdo iz obezbedjenja nosi sajkacu (kao da bude autentican), servira se kiseli kupus i hladna svinjetina...i nesto rakije - necije, "domace". Sve to, naravno, treba platiti.
jms_uk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Kad bi se ovi iz LON ambasade prevarili i pozvali me, ja bih otisao :D
nasumica Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ih, mogu zamisliti proslavu: kasetofon za krljavim zvucnikom pichi neko turbo folk sranje, pajdo iz obezbedjenja nosi sajkacu (kao da bude autentican), servira se kiseli kupus i hladna svinjetina...i nesto rakije - necije, "domace". Sve to, naravno, treba platiti.daj, mozes i nesto novo da naucis...ja na nekoj srpskoj proslavi (mada mi stvarno nije lepo da se sprdam sa ljudskom nostalgijom) prvi put cula "sprem'te se sprem'te cetnici"
jms_uk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 daj, mozes i nesto novo da naucis...ja na nekoj srpskoj proslavi (mada mi stvarno nije lepo da se sprdam sa ljudskom nostalgijom) prvi put cula "sprem'te se sprem'te cetnici" ja definitivno moram da se ubacim nekako na tu proslavu u ambasadi :Dima li neko od londonskih forumasa invite, a da nece da ide? ;)
nasumica Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 a, ne, ne, ovo nije bilo u ambasadi, nego u church ;)
Marvin (Paranoid Android) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mene par puta pozivali na one prijeme što su se organizovali jedno vreme. Mogu čak reći da je bilo sasvim okej.Vidim sad me nisu pozvali za Dan državnosti. Nisam dovoljno važan :(
jms_uk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ocigledno se nisi 'pokazao' dovoljno dobro :P
Isis Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ja definitivno moram da se ubacim nekako na tu proslavu u ambasadi :Dima li neko od londonskih forumasa invite, a da nece da ide? ;)u londonu se neces ovajditi o te srpske specijalitete...mada ima jedna slicnost sa dragancetovim opisom...to je ovaj lik iz obezbedjenja...samo sto je taj bio u stvari u ulozi ambasadora
Lancia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ja definitivno moram da se ubacim nekako na tu proslavu u ambasadi :Dima li neko od londonskih forumasa invite, a da nece da ide? ;)dacu ti ja za spansku, povedi i Marvina, mozda ga tamo zamijete.
Pixie Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 (edited) Evo, ako JMS neće, ja ću se žrtvovati za naciju. Kad već nabavljam šajkaču, da mi se bar isplati investicija. :D Edited February 10, 2009 by Pixie
Lancia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 boze Pixie, dan Drzavnosti je u pitanju, samo zemlje pobednice su dobrodosle.
Pixie Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bože Lancia, pa mi najbolje i volimo kad nismo dobrodošli.
jms_uk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 da li bi mi ta pozivnica bila dovoljna i za spansku vizu ? :D
Recommended Posts