apotekarica Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ideja je da pomognemo jedni drugima u situacijama kad trazimo najbolju rec da opisemo nesto. Da krenem: Unapredjenje (ne vrsi mi posao poboljsanje)
LaRicca Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Unapredjenje (ne vrsi mi posao poboljsanje)Било би добро да даш и објекат (шта се унапређује?), јер од тога зависи и реч коју тражиш.
MancMellow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 (edited) poboljsanje/promocija?edit:eh, onda ne moze promocijaedit2: ne citam sta pise <_< Edited December 9, 2008 by M16
morgana Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 unapredjenje usluga je standardan termin za unapredjenje usluga. al ako hoces da stilizujes tekst, onda je trazenje sinonima ok, naravno
MancMellow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 (edited) poboljšanje uslugapodizanje(nivoa) kvaliteta usluga? Edited December 9, 2008 by M16
morgana Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 poboljsanjem ili podizanjem kvaliteta usluga se insinuira da su usluge sad na niskom kvalitativnom nivou. unapredjenje je fensije.
MancMellow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 poboljsanjem ili podizanjem kvaliteta usluga se insinuira da su usluge sad na niskom kvalitativnom nivou. unapredjenje je fensije.to ne sporimpovisiti, usavrsiti...
apotekarica Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Upravo ovo sto morgana kaze. Unapredjenje je te je unapredjenje, ali meni treba zbog teksta jos neka prihvatljiva varijanta. A poboljsanje i podizanje ispadaju iz igre bas iz razloga koje morgana navodi.
MayDay Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 not necessarilysta bi sa onim 'constant improvement in quality of services'nije kvalitet zasicena kategorija. mada, ne razumem se ja bas u to.
morgana Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 not necessarilysta bi sa onim 'constant improvement in quality of services'jes, i to je tacno, ako constant moze da se ubaci u kontekst.
Recommended Posts