Posted December 9, 200816 yr Ideja je da pomognemo jedni drugima u situacijama kad trazimo najbolju rec da opisemo nesto. Da krenem: Unapredjenje (ne vrsi mi posao poboljsanje)
December 9, 200816 yr Unapredjenje (ne vrsi mi posao poboljsanje)Било би добро да даш и објекат (шта се унапређује?), јер од тога зависи и реч коју тражиш.
December 9, 200816 yr poboljsanje/promocija?edit:eh, onda ne moze promocijaedit2: ne citam sta pise <_< Edited December 9, 200816 yr by M16
December 9, 200816 yr unapredjenje usluga je standardan termin za unapredjenje usluga. al ako hoces da stilizujes tekst, onda je trazenje sinonima ok, naravno
December 9, 200816 yr poboljšanje uslugapodizanje(nivoa) kvaliteta usluga? Edited December 9, 200816 yr by M16
December 9, 200816 yr poboljsanjem ili podizanjem kvaliteta usluga se insinuira da su usluge sad na niskom kvalitativnom nivou. unapredjenje je fensije.
December 9, 200816 yr poboljsanjem ili podizanjem kvaliteta usluga se insinuira da su usluge sad na niskom kvalitativnom nivou. unapredjenje je fensije.to ne sporimpovisiti, usavrsiti...
December 9, 200816 yr Author Upravo ovo sto morgana kaze. Unapredjenje je te je unapredjenje, ali meni treba zbog teksta jos neka prihvatljiva varijanta. A poboljsanje i podizanje ispadaju iz igre bas iz razloga koje morgana navodi.
December 9, 200816 yr not necessarilysta bi sa onim 'constant improvement in quality of services'nije kvalitet zasicena kategorija. mada, ne razumem se ja bas u to.
December 9, 200816 yr not necessarilysta bi sa onim 'constant improvement in quality of services'jes, i to je tacno, ako constant moze da se ubaci u kontekst.