Jump to content
IGNORED

Sinonimi

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Ideja je da pomognemo jedni drugima u situacijama kad trazimo najbolju rec da opisemo nesto. Da krenem: Unapredjenje (ne vrsi mi posao poboljsanje)

Posted
Unapredjenje (ne vrsi mi posao poboljsanje)
Било би добро да даш и објекат (шта се унапређује?), јер од тога зависи и реч коју тражиш.
Posted

U pravu si!Unapredjenje usluga

Posted (edited)

poboljsanje/promocija?edit:eh, onda ne moze promocijaedit2: ne citam sta pise <_<

Edited by M16
Posted

unapredjenje usluga je standardan termin za unapredjenje usluga. al ako hoces da stilizujes tekst, onda je trazenje sinonima ok, naravno

Posted (edited)
poboljšanje usluga
podizanje(nivoa) kvaliteta usluga? Edited by M16
Posted

poboljsanjem ili podizanjem kvaliteta usluga se insinuira da su usluge sad na niskom kvalitativnom nivou. unapredjenje je fensije.

Posted
poboljsanjem ili podizanjem kvaliteta usluga se insinuira da su usluge sad na niskom kvalitativnom nivou. unapredjenje je fensije.
to ne sporimpovisiti, usavrsiti...
Posted

Upravo ovo sto morgana kaze. Unapredjenje je te je unapredjenje, ali meni treba zbog teksta jos neka prihvatljiva varijanta. A poboljsanje i podizanje ispadaju iz igre bas iz razloga koje morgana navodi.

Posted

not necessarilysta bi sa onim 'constant improvement in quality of services'nije kvalitet zasicena kategorija. mada, ne razumem se ja bas u to.

Posted
not necessarilysta bi sa onim 'constant improvement in quality of services'
jes, i to je tacno, ako constant moze da se ubaci u kontekst.