Tpojka Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 Vidiš ti, na 504-ci rezerv'ar s lijeve strane.
maheem Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Aj sad preterano bi bilo reći da je ljubav al baš mi se danas svideo kad sam ga video na putu: Honda EV 2
Peter Fan Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 On 10.8.2022. at 5:40, zorglub said: Japanski automobili, posebno porodični/biznis sedani, s kraja 80ih i početka 90ih su po mom mišljenju belle epoque auto industrije, a LS400 njegov vrhunac. Ne slazem se. To je zapravo bio vrhunac japanske auto-industrije, koji jeste zadao smrtni udarac Amerikancima, Talijanima i Svedjanima, ali su se Nijemci trgli i ponovo preuzeli primat. Sve do Tesle i dieselgate skandala. On 10.8.2022. at 5:40, zorglub said: Pomenuti Galant, Accord, 626, sve bih posedovao. Neko je beše na forumu kupio Carina-u valjda '92. za ~8 glava? Ja sam imao 1995 Accord i nakon nje rekao nikad vise Japancima. Ovo je slika koju sam stavio u oglas u novine kad sam ju prodavao:
foto Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 izgleda da su vama u amerikama prodavali neke druge, ruznije modele. jebiga. p.s. nemoj vise nikada da slikas auto po ovakvom kijametu.
Grunf Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 8 hours ago, Peter Fan said: Ne slazem se. To je zapravo bio vrhunac japanske auto-industrije, koji jeste zadao smrtni udarac Amerikancima, Talijanima i Svedjanima, ali su se Nijemci trgli i ponovo preuzeli primat. Sve do Tesle i dieselgate skandala. Ja sam imao 1995 Accord i nakon nje rekao nikad vise Japancima. Ovo je slika koju sam stavio u oglas u novine kad sam ju prodavao: cekaj, to je bio onaj kratak period fuzije honda-rover?
jms_uk Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 cekaj, to je bio onaj kratak period fuzije honda-rover?Ne podsecaj me, moj poslednji auto je bio 414 (na zalost nije imao Hondin motor) koji me je ostavio na cedilu u prilaznoj traci izmedju dva autoputa To je bio (privremeni) dobitak za Rover, ne znam koliko je za Hondu. Sent from my iTelephone using Tapatalk 1
Peter Fan Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 (edited) 11 hours ago, foto said: izgleda da su vama u amerikama prodavali neke druge, ruznije modele. jebiga. p.s. nemoj vise nikada da slikas auto po ovakvom kijametu. Originalni snimak nije bio toliko los, nego sam ga zagubio/nisam sacuvao. Ovo je skinuto sa sajta na kom je bio oglas, pa je zato rezolucija losa. Inace, ovdje se taj "evropski" Accord prodavao u ponudi Hondine luksuzne linije Acura, i mislim pod imenom Integra Legend i jeste bio lijep model. 3 hours ago, Grunf said: cekaj, to je bio onaj kratak period fuzije honda-rover? Ne znam. Ovaj model se pravio u Americi za sjeveroamericko trziste. Edited November 8, 2022 by Peter Fan 1
mustang Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 (edited) @Peter Fan zasto vise ne japancima? Sta vozis sada? Znam da neki samo tojote voze i to 200-300k milja nabiju bez problema Sta fali japancima? Prvi auto koji sam vozila u usa je bio chevy caprice, bivsi pandurski Edited November 11, 2022 by mustang
Peter Fan Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 1 hour ago, mustang said: @Peter Fan zasto vise ne japancima? Sta vozis sada? Znam da neki samo tojote voze i to 200-300k milja nabiju bez problema Sta fali japancima? Mercedes/Volvo/VW. Japanci koliko god bili pouzdani (a niko nije ni blizu Toyoti/Lexusu), su mi totalno nezanimljivi i neinspirativni. Kao sto neko rece appliances on wheels. Korejanci su jos gori, Amerikanci vise ne prave sedane (doduse Teslu sam razmatrao, ali S mi je bio preskup, a 3 je bezveze) tako da je spala knjiga na Nijemce i Volvo. Izuzetak je do skora bila Mazda, ali su i oni u zadnje 3-4 godine otkoracili unazad. 1
napadaj Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Spoiler Ufffffffffff prvi put vidim DS9 uživo i sad sam još više zaljubljen. Magičan auto. 1
Desmond Bojčinski Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 https://www.instagram.com/reel/CpaiakSIBvs/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Ne znam dal sam dobro linkovao, svaki novi put kad pogledam klip se više oduševim, i sa ćalcima, i sa mašinama sa kojim rade, na stranu što garaža izgleda kao apoteka, svee 1
x500 Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Auto je ovde manje bitan, Skodilak Fabia, vec jaka muzika
zorglub Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 On 6. 5. 2023. at 23:47, desboj said: svaki novi put kad pogledam klip se više oduševim, i sa ćalcima, i sa mašinama sa kojim rade, na stranu što garaža izgleda kao apoteka, svee 2
Recommended Posts