Jump to content
IGNORED

Love at first sight

voja i

Recommended Posts

Posted

Coupe 98-02, 6th gen.

A ta što si okačio je :wub:

Posted

Imali smo u firmi CL7. Svi automobili standard klase/C segmenta posle njega su mi mnjah.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted
On 14.7.2021. at 14:43, maheem said:

Drugar pazario Accorda sa početka 00's.

Lepa je i ovako al kad bi je spustio, prefarbao u belo i metnuo žičane felne bio bi najjači avto u gradu.

20210714_214217.jpg.fc8b42e8c4447574084c7084516258fb.jpg

Ovakav je bivsa firma u kojoj sam radio imala kao sluzbeni. Koristili smo ga kad smo isli u centralu, jer je bilo jeftinije nego uzmimati rent-a-car. Nije bio los, ali nista posebno. Imao 2.2l motor sa 4 cilindra i oko 120 KS.

• 2 months later...
Posted

Gledam danas klinca od 20 i kusur godina ulazi u MINI JCW, crn kao na slici dole, bez ukrasnih traka i dzidzabidza (dobro ovaj ima crven krov), prava bombona. Kad ga je kresnuo, istog trenutka ti proradi adrenalin, jebo novo doba i SUV-ove i elektricna gadget kolica, ovakve stvarcice ne skidaju osmeh s lica:

1280821.jpg

• +1 2
  • Wub 1
  • 6 months later...
Posted

Primice se polako oprastanje od legendarnih modela, ovo bih tako slatko posedovao:

• +1 4
Posted

Volim Hondu, ali zar ovo ne vuče na fastback ili liftback više nego na hatchback? Takođe mi nikada neće biti jasan hot hatch sa 5 vrata. Ovo je verovatno veće od Evo 9.

• +1 1
Posted

Nešto se tripujem da kupim neku starudiju, videh na ulici ovaj, zaljubih se, al 4 litre raspršilo ljubav u startu.

27-first-generation-ls.jpg.09744cac09beb15fe619569baedb3021.jpg

• +1 4
  • Wub 1
Posted

I ja se cesto nosim mislju da kupim neku limuzinu iz ranih 90ih, kao npr:

MITSUBISHISigma-961_1.jpg

• Wub 3
Posted

Japanski automobili, posebno porodični/biznis sedani, s kraja 80ih i početka 90ih su po mom mišljenju belle epoque auto industrije, a LS400 njegov vrhunac. Pomenuti Galant, Accord, 626, sve bih posedovao. Neko je beše na forumu kupio Carina-u valjda '92. za ~8 glava?

• +1 4
  • 4 weeks later...
Posted
6 minutes ago, Tale said:

Imali smo takav svetlo plavi, jako sam ga voleo