July 15, 20213 yr Imali smo u firmi CL7. Svi automobili standard klase/C segmenta posle njega su mi mnjah.
November 17, 20213 yr On 14.7.2021. at 14:43, maheem said: Drugar pazario Accorda sa početka 00's. Lepa je i ovako al kad bi je spustio, prefarbao u belo i metnuo žičane felne bio bi najjači avto u gradu. Ovakav je bivsa firma u kojoj sam radio imala kao sluzbeni. Koristili smo ga kad smo isli u centralu, jer je bilo jeftinije nego uzmimati rent-a-car. Nije bio los, ali nista posebno. Imao 2.2l motor sa 4 cilindra i oko 120 KS.
January 27, 20223 yr Gledam danas klinca od 20 i kusur godina ulazi u MINI JCW, crn kao na slici dole, bez ukrasnih traka i dzidzabidza (dobro ovaj ima crven krov), prava bombona. Kad ga je kresnuo, istog trenutka ti proradi adrenalin, jebo novo doba i SUV-ove i elektricna gadget kolica, ovakve stvarcice ne skidaju osmeh s lica:
August 9, 20222 yr Primice se polako oprastanje od legendarnih modela, ovo bih tako slatko posedovao:
August 9, 20222 yr Volim Hondu, ali zar ovo ne vuče na fastback ili liftback više nego na hatchback? Takođe mi nikada neće biti jasan hot hatch sa 5 vrata. Ovo je verovatno veće od Evo 9.
August 9, 20222 yr Nešto se tripujem da kupim neku starudiju, videh na ulici ovaj, zaljubih se, al 4 litre raspršilo ljubav u startu.
August 10, 20222 yr Japanski automobili, posebno porodični/biznis sedani, s kraja 80ih i početka 90ih su po mom mišljenju belle epoque auto industrije, a LS400 njegov vrhunac. Pomenuti Galant, Accord, 626, sve bih posedovao. Neko je beše na forumu kupio Carina-u valjda '92. za ~8 glava?