September 7, 20204 yr Da, prepun tehnologije, koja je kasnije preneta i u A6. Evo sada ga S-klasa dostiže sa tehnologijom, ali mislim da Audiju nedostaje atraktivnosti u izgledu, a možda i u privlačnosti enterijera (opet poređenje sa MB), iako kvalitet i funkcionalnost se ne dovode u pitanje. Sa druge strane tu su: RS5 RS7 i naravno karavan
September 8, 20204 yr 18 hours ago, Ras said: Prva pomisao kada ga vidim je da dohvatim kišobran iz kola (ne vozim RR!) i da ga izudaram tu na semaforu! Mogao si i iz Passata:
September 9, 20204 yr Giulia i Stelvio su mi najlepši automobili koje sam video u poslednjih 5-6 godina. Nije skorašnji first sight, ali se svaki put kad je vidim uživo iznova oduševim.
September 9, 20204 yr Meni stalno bode oči položaj tablice na alfa romeo automobilima, uvi asimetrija. Kad bi to nekako rešili, bili bi još lepši
September 10, 20204 yr On 9.9.2020. at 13:35, napadaj said: Giulia i Stelvio su mi najlepši automobili koje sam video u poslednjih 5-6 godina. Nije skorašnji first sight, ali se svaki put kad je vidim uživo iznova oduševim. +1 Realno Italijani i dalje doktori za dizajn. 10 godina stara Lanča Delta i dalje pojam za ogromnu većinu automobila 2020. godište.
June 30, 20213 yr Ovo valjda treba da podsjeca na SAAB 96 Totalni promasaj, narocito ovo sa izbacenim tockovima.
July 8, 20213 yr Ovo bi trebalo na sport ali moze i ovdje Novi Peugeot za Le Mans 2023. Au Rupteur (@AuRupteur) a tweeté : 🦁 La Peugeot 9X8 Hypercar. #WEC #LeMans24 https://t.co/8f6mTC7NvE
July 14, 20213 yr Drugar pazario Accorda sa početka 00's. Lepa je i ovako al kad bi je spustio, prefarbao u belo i metnuo žičane felne bio bi najjači avto u gradu.
July 14, 20213 yr 13 minutes ago, maheem said: Drugar pazario Accorda sa početka 00's. Lepa je i ovako al kad bi je spustio, prefarbao u belo i metnuo žičane felne bio bi najjači avto u gradu. 90's cb serija honde...cb7