wayfaring stranger Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Moram priznati da nikada nisam ukapirao Čorbicu. To je Mascom izdao cak i na vinilu, ali sudeci po snizenju cene, bice da su prodali simbolican broj primeraka.
aram Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 odlično https://aufwiedersehen.bandcamp.com/album/hej-bejbe 4
beyoncé Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 15 hours ago, aram said: odlično https://aufwiedersehen.bandcamp.com/album/hej-bejbe čula sam da bi uskoro mogla biti i neka svirka :čežnja:
aram Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 (edited) 42 minutes ago, beyoncé said: čula sam da bi uskoro mogla biti i neka svirka :čežnja: pa sad u nedelju u 20/44 https://fb.me/e/3T7Ohd3On Edited June 1, 2021 by aram 1
אַף אֶחָד Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 6 minutes ago, djeneralche said: Simpaticna pesma, za 1920-tu godinu. meni je dosadna do bola, ali spot mi je tek totalno bezveze. veliko nista. posvadjah se malocas s nekim oko pesme. (ako nisam pomesao ko je ova, onda je tu neki family money upumpan da se pravi muzicka karijera).
djeneralche Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Da si napisao ovaj komentar kad si postavio spot ustedeo bi mi par minuta zivota.
אַף אֶחָד Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 29 minutes ago, djeneralche said: Da si napisao ovaj komentar kad si postavio spot ustedeo bi mi par minuta zivota. Ahahaha, pa mislio sam se... Ali reko ajde da ne prenosim svoj bias. Nekima se pesma dopala, stvarno ne znam zasto.
Lezilebovich Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 45 minutes ago, chandra said: meni je dosadna do bola, ali spot mi je tek totalno bezveze. veliko nista. posvadjah se malocas s nekim oko pesme. (ako nisam pomesao ko je ova, onda je tu neki family money upumpan da se pravi muzicka karijera). Ima para u porodici, tako da si verovatno u pravu. Samo ne deluje da je sunuta neka velila lova, jer karijera se bas i ne pomera nesto godinama ( doduse, sad je radila soundtrack neki)
אַף אֶחָד Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 38 minutes ago, Lezilebovich said: Ima para u porodici, tako da si verovatno u pravu. Samo ne deluje da je sunuta neka velila lova, jer karijera se bas i ne pomera nesto godinama ( doduse, sad je radila soundtrack neki) Ok, nisam to pobrkao onda. Bilo bi bas cudno sto se ovo nekome dopada. "Pravi letnji hit". Khm... Mozda je i do mene. Mizantropsko-depresivni petak.
Reaktor Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 spot je glup do bola, boja glasa prijatna, pesmica dosadna. korektno odsvirano i producirano, ali što bi reko Milić od Vukašinovića - NEMA HITA!!! 1
ragasto Posted June 12, 2021 Posted June 12, 2021 Mogla bi da ide na odjavnu špicu neke serije, ali stara je pesma znači ne može ni to...to je usud onih koji idu ispred vremena.
Recommended Posts