sherman Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 1 hour ago, slepa živana said: živa li je činčila jeste Zivka, evo upravo ti razdragano mashe onom skrndavom rucicom. pusa za sve, jel sam propustio nesto? aj stvarno, podelite ovu pesmu na svojim fejsbucima i tviterima, nemojte da ste jajad. ko sheruje pesmu dobija od mene letovanje u sutomoru, pun pansion, 7 dana. plus 3 nezaboravna dana u borci na vodi.
Frank Pembleton Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 jeste Zivka, evo upravo ti razdragano mashe onom skrndavom rucicom. pusa za sve, jel sam propustio nesto? aj stvarno, podelite ovu pesmu na svojim fejsbucima i tviterima, nemojte da ste jajad. ko sheruje pesmu dobija od mene letovanje u sutomoru, pun pansion, 7 dana. plus 3 nezaboravna dana u borci na vodi. Ja podelio na FB, Sutomore bih preskočio, ali borča može! ... Shiit has hit the fan...
aram Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Kolko treba da platim da ne idem u Sutomore? poyyy za činčilu
sherman Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 (edited) Sta, kao nedostajao sam vam? Moco, jel i dalje navijas za partizan? Edited September 2, 2019 by sherman
ragasto Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Sledeća partija tračeraja Na žalost, Bojaninu reakciju na društvenim mrežama doživljavamo kao pokušaj pridobijanja neupućene javnosti i to praktično dan nakon što je posredstvom ozbiljnog i skupog pravnog tima, pokrenula parnicu protiv nas. Napad možda nekada jeste najbolja odbrana, ali u slučaju kada lice koje ne poštuje dogovoreno tuži onog ko je veran ugovoru i trpi štetu, tu taktiku smatramo apsurdnom, zaključuju u pisanom odgovoru Mašini. Reksona verovatno i u prodavnici objašnjava kasirkama šta nije seljačka muzika.
Frank Pembleton Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 On 11.9.2019. at 21:53, ragasto said: Sledeća partija tračeraja Na žalost, Bojaninu reakciju na društvenim mrežama doživljavamo kao pokušaj pridobijanja neupućene javnosti i to praktično dan nakon što je posredstvom ozbiljnog i skupog pravnog tima, pokrenula parnicu protiv nas. Napad možda nekada jeste najbolja odbrana, ali u slučaju kada lice koje ne poštuje dogovoreno tuži onog ko je veran ugovoru i trpi štetu, tu taktiku smatramo apsurdnom, zaključuju u pisanom odgovoru Mašini. Reksona verovatno i u prodavnici objašnjava kasirkama šta nije seljačka muzika. Quote S druge strane, direktor Bassivity digital-a, praktično rezurektovanog pionirskog hip hop lejbla iz ranih dvehiljaditih
ragasto Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 (edited) Šta? @Frank Pembleton Edited September 17, 2019 by ragasto
Frank Pembleton Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 2 hours ago, ragasto said: Šta? @Frank Pembleton tekst iz linka...
Svarog Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Novi album za Consecration https://consecration.band/album/plava-laguna
Reaktor Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 On 2.9.2019. at 1:08, sherman said: Ko ne lajkuje i ne sheruje ovo, dabogda mu vucic sa sestrom izlazio i na nedeljni rucak dolazio. https://www.youtube.com/watch?v=kH3_9UihbhY Đes Šermi, viteže od Borče? :podeljeno na društvenu mrežu:
Bujodrag Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 On 2.9.2019. at 1:08, sherman said: Ko ne lajkuje i ne sheruje ovo, dabogda mu vucic sa sestrom izlazio i na nedeljni rucak dolazio. https://www.youtube.com/watch?v=kH3_9UihbhY Šermane, 'de si bre? Sve sam obavio a sestra mi je i onako mrtva pa nek Vučić s njom izlazi, slobodno. To možda započne zombi apokalipsu ali nema veze jer
Recommended Posts