James Marshall Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Meni ovo izaziva težak transfer neprijatnosti. Prvenstveno jer djeluje kao izraz krajnjeg sebičluka.
ToniAdams Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Ne kapiram ni ja najbolje. Možda sledeći bude u zoološkom pored polumrtvog slona i krokodila koji se nije pomerio od 1982? Elem sad čitam na socijalnim mrežama da je prestao da postoji meni makar najbolji naš bend u poslednjih 10 dina, il makar naš najbolji gej bend, popularni "vis mljelje".
vladavsnarod Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 A taman sam hteo da ih upratim na instagramu :(
Nikola Kiric Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 nisam preveliki ljubitelj Repetitora, previse je tu 90s momenata koje ne volim, ali ne vidim sta je lose u tome sto su ovo uradili? treba svirati na svakom mestu gde ste nedobrodosli.
ToniAdams Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 ja ih pak gotivim, i ne vidim sta je dobro, a jasno mi je sta je lose. mislim, sta je sledece, spot iz ludare, ili sa bolesnicima sa dijalize. sto kaze ovaj iznad, deluje kao prilican akt sebicluka.
James Marshall Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Pa nekako djeluje da je jedino njima bilo do jaja na njihovoj svirci, ali ajde to, nego nekako provejava da su ovo uradili da bi imali čime da se kurče pred drugarima hipsterima. Nešto kapiram da su i oni svjesni da je ovo publika koja teško da je čula neki njihov hit, ali eto pohvalno je svakako što su im razbili monotoniju života unutar zidina.
ToniAdams Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 a i ogavna mi je ta kvazidokumentarna forma generalno, ja sam se zaljubio brate.
James Marshall Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Brate da je došla Rajka šankerica sa 200 kila i tri zuba trojica iz prdare bi htjeli da je žene taj dan, a ne mlade cice u dobroj formi.
ToniAdams Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 pa dobro, nije vise repetitor tolko mlad bend. cek, ti si skapirao da na neku od cica misli?
James Marshall Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Pa kaže u nju (mada možda i misli na Vlastelicu), ali iz njegove perspektive on se zaljubio u "nju"
Sludge Factory Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 On 11/28/2017 at 8:37 PM, Bir Adim Öte said:
Frank Pembleton Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Pa jesu oni odradili ceo koncert ba ga usput i slikali ili slikali spot pa usput i svirali?...shit has hit the fan ....
ToniAdams Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Vidim sad na socmreži da su ceo cert odradili što je fakat kul
Recommended Posts