pariah Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Ljudi, molim vas pomozite malo. Ako se ovo emituje večeras a nažalost sam privremeno bez HBO paketa kako onda da ga nadjem a da ne čekam sutrašnje torrente? Hvala unapred.
ducca Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Fuck me, sad tek vidim ovo. Jbt moram opet pogledati bar zadnju sezonu, 13 godina pauze je previše Cocksuckers!
Mil@n Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Čekajte, izlazi film i pojaviće se odmah na hbo go? Lele, i am happy. 13 jebenih godina - NE VERUJEM!
svashtabezneshto Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 postavili su ga na hbo go sreća, sreća, radost
mustang Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 i ladno se napijem sa drustvom i zaborimn na deadwood. sad se vec treznim. treba me ubiti. al nista lepse nego cirke preko snuggle cebeta zaspati obucen pa se ppsle par sat probuditi kada te pas lize u ponoc da ga prosetas...
precog Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 da, to je dosta lepo, verovatno u top 5 najlepsih stvari na svetu.
Mil@n Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 37 minutes ago, goofs said: moze li da se gleda bez prethodno pogledane serije? Zašto bi to radio sebi... Zašto ne bi odgledao tri sezone čistog savršenstva i uživanja? I ovako ti mi svi ovde beskrajno zavidimo na tome
goofs Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Ma ja gledao to odavno, volem izuzetno nego deblja polovina nije pa ne znam dal da je teram da gleda sad ovo ili da soliram
Recommended Posts