May 31, 20195 yr Ljudi, molim vas pomozite malo. Ako se ovo emituje večeras a nažalost sam privremeno bez HBO paketa kako onda da ga nadjem a da ne čekam sutrašnje torrente? Hvala unapred.
May 31, 20195 yr Fuck me, sad tek vidim ovo. Jbt moram opet pogledati bar zadnju sezonu, 13 godina pauze je previše Cocksuckers!
May 31, 20195 yr Čekajte, izlazi film i pojaviće se odmah na hbo go? Lele, i am happy. 13 jebenih godina - NE VERUJEM!
June 1, 20195 yr i ladno se napijem sa drustvom i zaborimn na deadwood. sad se vec treznim. treba me ubiti. al nista lepse nego cirke preko snuggle cebeta zaspati obucen pa se ppsle par sat probuditi kada te pas lize u ponoc da ga prosetas...
June 1, 20195 yr 37 minutes ago, goofs said: moze li da se gleda bez prethodno pogledane serije? Zašto bi to radio sebi... Zašto ne bi odgledao tri sezone čistog savršenstva i uživanja? I ovako ti mi svi ovde beskrajno zavidimo na tome
June 1, 20195 yr Ma ja gledao to odavno, volem izuzetno nego deblja polovina nije pa ne znam dal da je teram da gleda sad ovo ili da soliram