Frank Pembleton Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bruce Springsteen 24 h 7 dana u nedeljihttp://springsteenradio.com/listen.php#winampuzivajteI da znas da uživam....
The Ghost Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dublje informacije su da se organizator malo vise "lozi" i pumpa atmosferu. Navodno ce oni da pokusaju da ga kontaktiraju... <_< Takodje, postoji ideja da se pokusa sa solo koncertom, sto bi obzirom na odnos njegovih finansijskih zahteva i odnost popularnosti u Srbiji, bila prilicno zahtevna misija. Doduse, racunalo bi se na ljude sa celog Balkana, a verovatno i okolnih zemalja. Ali, odlicno je da se Bruce pomene bilo kada, bilo gde, kada su u pitanju srpski mediji i da bar zagolica mastu nekih faktora.
Super Trooper Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Springsteen je u Srbiji toliko popularan da bi mogao da nastupi i na Akademiji, ni tamo se ne bi gurali... Doduše, neki ga entuzijasta stalno pušta na B92 (Working on a Dream), ali prebrojimo li se na ovom forumu možda postane jasnije zašto niko ne "dovodi" ni Bruce-ove nove albume u prodavnice, a kamolo njega lično...Nema veze. Evo, za fanove, slike koja možda jeste, a možda i nije naslovna strana novog albuma.
The Ghost Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Pa da, mislim da je organizator EXITA isao u pravcu - ajd da vidimo ko je najveci live tata, pa cemo da pustimo pricu da se nesto cimamo...Lep je omot...samo na koliko se do sada nije pojavila njegova faca ili drugi deo tela - 3?Sto se mene tice, ovaj je najbolji.
Super Trooper Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 I još jednom, ali sada zvanično, naslovna strana novog albuma:
Parsons Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ajde jos jednom! kad budes 100% siguran.ps - imas pm.
BornToRun Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jel' ima neko "dublje" informacije o ovome?Iskreno da kazem ne svidja mi se ideja....Meni je Ušće potpuno ok ako se rade "grande" prostori, ako se ide u nesto manje opet mi je mnogo toga bolje nego "festivalski dan"...Ih bre Veljo nemoj sad da si izbirac.Nek dodje da svira u kulturnom centru opstina Grocka ko predgrupa Saku Polumenti pa je to ostvarenje svih snova. Ali ne treba se previse radovati - pocela prodaja karata za Exit pa malo da zagreju atmosferu.Mada kad sam video reci Exit , Springsteen , Srbija u istoj recenici testisi su mi zabrideli od ushicenja :D
Super Trooper Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Na 102.1 vece Bruce Springsteen-a !!Puštaju sve peme koje već znam... :P što se exita tiče, izvor je press - svako iole pošteno dupe postidelo bi se da bude obrisano istim, ali dotični naslov je baš do j*ja:http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....&view=story
BornToRun Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jao pogledajte koja su sve imena pobrojali. To je bilo otprilke seli su za net , videli ko je sve na turneji i onda sva ta imena pobrojali.Mada Ghost je to malo istrazio i stvarno postoji zelja da se dovede Bruce , bilo solo koncert ili Exit !!!!Ali i U2 ce na turneju tad tako da ako oce nesto skupo i bombasticno oni ce im svakako biti atraktivniji.
BornToRun Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 (edited) A pazite i naslov "Kusta snima filм o Osetiji " Edited December 8, 2008 by BornToRun
BornToRun Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bruce Springsteen's new album leads off with one of his longest studio songs in decades. "Outlaw Pete" is eight minutes long, setting the table for "Working on a Dream," due Jan. 27 from Columbia.Other tracks from the project get in and out much quicker, including "Tomorrow Never Knows" (2:14) and "What Love Can Do" (2:57). Late E Street Band member Danny Federici, who died in April, plays on the album, as does his son Jason."Working on a Dream" will be available on vinyl and in a deluxe edition featuring a DVD with 38-minutes of behind-the-scenes studio footage.http://www.billboard.com/bbcom/news/billbo...003920503.story
Mp40 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Zlikovce! Ne svidja ti se ideja???Ja bih ga gledo i na Mesamu ako bi dosao...Novi omot mi shit... to ce biti neki Magic 2 u kompletu? Omot lici, pesma koju smo culi je kao sa Magica... sto je super jer mi je Magic jedan od jacih njegovih albuma a pogotovo u poslednjih 15 godina.
Super Trooper Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Jedna cool slika (nema veze sa nedavno obradjivanim temama).
BornToRun Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Izgleda da je doslo do promena u Brusovom taboru.Turneja ce poceti nesto kasnije nego sto je planirano i NECE poceti u Evropi.To daje neku nadu za eventualno pojavljivanje na exitu ... doduse slabu
Recommended Posts