July 13, 20231 yr 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Ajmo PPP prozivka, gde ste na stadionu Ernst Hapel. Ja i hanuma Tribine E sektor levo u odnosu na binu... ....shiit has hit the fan. Teren lijevo...Pojma nemam točno gdje.
July 16, 20231 yr On 14. 7. 2023. at 11:54, Frank Pembleton said: Izašao tekst u Vremenu o koncert u Hajd Parku... ....shiit has hit the fan. Cenjena autorka isto prošla stres tretman, kao i ja sa ViaGogo platformom
July 17, 20231 yr Cenjena autorka isto prošla stres tretman, kao i ja sa ViaGogo platformom [emoji4]Kad sam čitao, mislio sam da si ti...Juče u hotelu kod lifta ja imam neku majcu koja "asocira" na Thunder road i gleda me stariji amer i kaže:Hey see you on Tuesday at concert!....shiit has hit the fan.
July 17, 20231 yr Kaže drugar da večeras kreće sa Minjom D (Novosađani znaju ko je to), što implicira da Ujvidek šalje lep broj svojih rezidenata put Viene, na hodočašće Bossu.
July 17, 20231 yr Na žalost nisam poneo srpsku zastavu za raspoznavanje [emoji6]Oćemo neko viđanje ispred stadiona?Kad stižete?Inače ovde je pakleno vruće ja i žena smo otpali danas, opušteno bermude.......shiit has hit the fan.
July 18, 20231 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: U2, U1, U3... Lele... ....shiit has hit the fan. Šta ti to znači? Što lelečeš?
July 18, 20231 yr pravoz u Vieni je tako prost i jednostavno objašnjen da smo se čak i moj kum&ja (inače, ne baš najoštrije olovke u fioci) snašli za 3 i pol minuta. Nedostižni ideal za Šapićgrad
July 18, 20231 yr pravoz u Vieni je tako prost i jednostavno objašnjen da smo se čak i moj kum&ja (inače, ne baš najoštrije olovke u fioci) snašli za 3 i pol minuta. Nedostižni ideal za ŠapićgradNaravno, moja žena će kao najbolji utisak poneti javni prevoz.......shiit has hit the fan.