Jump to content

The Boss

Featured Replies

https://www.irishexaminer.com/lifestyle/artsandculture/arid-40882454.html

Tickets have sold out for three Bruce Springsteen gigs in Dublin, organisers have confirmed.

A third date was added for Bruce Springsteen and The E Street Band in Dublin next year but tickets sold out for all three gigs by 10.30am.

... Shiit has hit the fan

On 26.5.2022. at 11:16, Frank Pembleton said:

Ocet parter ili tribine?

BTW, kupovina se otvara 02.06. u 10h za ove nemacke datume?

Mislim da je za većinu datuma tog data otvaranje kupovine.

Par saveta za kupovinu karata i odlazak na Boss-ov koncert: 

-proveravati linkove za kupovinu karata bar pola sata pre zvanicnog termina, cesto ima virtuelnih redova. Npr klinkes u 9:30 i vec cekas u virtuelnom redu i ko covek kupis kartu u 10:00. Ako isto pokusas u 10:00 opet zavrsis u redu ali do 10:30 sve rasprodato ili ostale neke sranje karte. Ne premisljati se puno da li su ponudjene karte dobre ili lose, jer dok se smislis ode drugom.

-slicno i za odlazak na koncert, sto ranije to bolje. Ako se dodje u neko normalno vreme, "gledace" se koncert sa kraja stadiona/poljane.

Bio 2016 na koncertu u Hagu, jer sam zbog gore pomenutih stvari izvisio za Irsku. Fenomenalan dozivljaj, nikad nisam video da neko spaja toliko generacija, bukvalno su bili ljudi od 7 do 77 god.

Par saveta za kupovinu karata i odlazak na Boss-ov koncert: 
-proveravati linkove za kupovinu karata bar pola sata pre zvanicnog termina, cesto ima virtuelnih redova. Npr klinkes u 9:30 i vec cekas u virtuelnom redu i ko covek kupis kartu u 10:00. Ako isto pokusas u 10:00 opet zavrsis u redu ali do 10:30 sve rasprodato ili ostale neke sranje karte. Ne premisljati se puno da li su ponudjene karte dobre ili lose, jer dok se smislis ode drugom.
-slicno i za odlazak na koncert, sto ranije to bolje. Ako se dodje u neko normalno vreme, "gledace" se koncert sa kraja stadiona/poljane.

Bio 2016 na koncertu u Hagu, jer sam zbog gore pomenutih stvari izvisio za Irsku. Fenomenalan dozivljaj, nikad nisam video da neko spaja toliko generacija, bukvalno su bili ljudi od 7 do 77 god.
Jbga ja sam išao dok se karte kupovale "oflajn"...

Ja sam jedan Parken u CPH išao na "Roll call" i to je poseban mazohizam, ali bio sam mlad i vredelo je [emoji4]

Drugi nisam imao živaca za to i otišaao sam u parter regularno.

Sada ću verovatno na tribine...

Bukirana karta za Vijenu dogodine.

Već krenulo?
Čestitam.

3 hours ago, Frank Pembleton said:

Već krenulo?
Čestitam.

Aha, danas Beč. Rim pre neki dan, Barsa 6. juna valjda.

Kupljena za Vijenu! Rot innenraum stehplatz :kralj:

Šta ste uzeli? Tribine ili parter?

29 minutes ago, Frank Pembleton said:

Parter.

47 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ja tribine.

Vidim ja da cu da ubodem taj Bec ako bude karata nesto mi baguje ovaj Hamburg

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

Vidim ja da cu da ubodem taj Bec ako bude karata nesto mi baguje ovaj Hamburg

Portal Ticketmastera juče bio u kataklizmatičnom stanju, i ako sam stao u red na vreme, sat vremena pre početka, koji je bio u 10 časova. Nekoliko puta stignem na red, ali portal poizbacivao svaku moguću grešku mislim iz http/TCPIP domena, kada pokušam da selektujem zonu ili ako sam već selektovao zonu, opciju za plaćanje i slično.

Tek oko 13.30 sam uspešno kupio karte, posle skoro 4 sata zajebancije.

Ma odlepio sam jbte....

Jesi l ti uzeo u rezimu priority ili general onsale?

Puce im sajt upravo...

Edited by Frank Pembleton

3 hours ago, Frank Pembleton said:

Ma odlepio sam jbte....

Jesi l ti uzeo u rezimu priority ili general onsale?

Puce im sajt upravo...

To je trebalo da bude kao priority, posle više ne znam šta je bilo, valjda je onda krenuo i general onsale. Juče sam bio na nekoliko momenata od nervnih slomova i lomljenja kompjuterskih periferija, jer taman izađem iz reda i krenem selekciju i onda pukne. I tako N puta. U jednom momentu se stabilizovalo, ali pokazuje kao da su samo VIP karte ostale, i predloži mi dve za 900 evrića. Ja rekoh gotovo je ovo. Na sreću, posle par minuta i sledećeg pokušaja, ponudili redovne karte i capnuo ih.

Nadam se da si do sada već uspeo i da si manje živaca potrošio nego ja :)