keksi krem Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Trebao sam da prekinem nakon 4. sezone...Kraj je stvarno
Bane_V Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Kakva poslednja sezona takav I kraj - kilav I patetican. Drago mi je sto se sve konacno zavrsilo a tesi me da je moglo ispasti I mnogo gore.
Filipenko Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 (edited) Užasan kraj, jebiga. Celo ovo dešavanje sa "duhovnom majkom" u zadnjoj sezoni je čist višak - niti je dobro ispalo, niti je uverljivo, niti je imalo razjašnjeno otkud sada nemilosrdni serijski ubica ima osećanja. I na kraju završi kao drvosek negde u Kanadi ili gde već, jebote...Skroz bezveze. A onog Saksona sa ludačkim pogledom prepoznaješ da je ubica na 100 metara, dobro je da mu nisu dali "I am a killer" majicu. Totalno neuverljivo. Lithgow je bio zakon! Edited October 8, 2013 by Filipenko
Amelija Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 odgledah konačnosezona kao takva i nije bila loša mada je bilo i boljih, ali kraj je sranjene znam ni ja tačno da opišem kako bih bila zadovoljna da se završilo (a svakako ne ni da su srećno pobegli u Argentinu), ali ovako svakako ne
goofs Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Meni je od sezone 2 samo jedan zavrsetak bio u glavi - Dexter ili na necijem stolu ili na elektricnoj stolici.
steins Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Ja sam stigao do poslednje sezone juče i neću je odgledati. Ovoliki pad kvaliteta pamtim samo kod 24 i Mad men. Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
goofs Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 lol, kad to kazes pre poslednje sezone, pozelim samo da je odgledas da vidim sta bi onda pricao
Sara Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Sta se desava sa povratkom Dextera? Gleda li neko, ima li smisla?
mustang Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 1 hour ago, Drako said: Zavidim ti... ali i ne 😆
Drako Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 (edited) Pa, new blood je dexter u punom sjaju, sve ono najbolje sto je bilo u prethodnim sezonama, ali kraj... Meni su usta ostala otvorena dobrih deset minuta nakon odjavne spice, iz kojih sam hteo naizmenicno, a i u isto vreme da izgovorim bujicu psovki ali i divljenje... Jbg, ja ovu seriju, sa svim njenim manama, naprosto obozavam ☹ Edited January 15, 2022 by Drako
Shaq Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 On 17.12.2021. at 21:50, Sara said: Sta se desava sa povratkom Dextera? Gleda li neko, ima li smisla? Jas odgledo samo prvu sezonu pre sto godina i juce slucajno negde naleteo da ima ova new blood.. kreno sam sa namerom da izrivandujem™ svih 10 epizoda, al vec od pola prve epizode sam krenuo da gledam normalno i odgledao sve u cugu.. stos kaze sve u fullu, s tim sto ga je kraj slomio a mozda i nije, ko to zna, lopta je okrugla, batina ima dva kraja, pre zore ne svice..
Mil@n Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 On 17.12.2021. at 21:50, Sara said: Sta se desava sa povratkom Dextera? Gleda li neko, ima li smisla? Negde između odličnih početnih sezona i užasne poslednje... Ali fino zaokružena priča, ima suspensa, može se pogledati.
Recommended Posts