August 29, 2025Aug 29 @Verterdegete imam .pdfako odgovara šaljem ti link na pp Edited August 29, 2025Aug 29 by kud u maglu Simoviću
August 30, 2025Aug 30 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said:@Verterdegeteimam .pdfako odgovara šaljem ti link na ppDaj i meni pliz@Verterdegete na šta će to da liči kad se konvertuje? Edited August 30, 2025Aug 30 by steins
August 30, 2025Aug 30 Uglavnom loše. Juče sam uzeo kindle, pa nemam pojma šta radim. Libgena i zlibrarija više nema, pa sam pogubljen, ne znam gde da trazim knjige. Znam za Gutenberg, ali to su samo klasici.
August 30, 2025Aug 30 možeš na torentima da nadješ gomile knjiga konkretno u piratskoj luciu search “knjige na srpskom” i izbaci ti sve što ima
August 30, 2025Aug 30 To sam čitao. Tražim relativno novije stvari, posle Mein Kampfa. Koji mu je teška ironija btw, jer je na kraju i sam postao ono protiv čega je kampfovao - prodana duša.
August 30, 2025Aug 30 Za nove i buduće vlasnike e-čitača, quote sa prethodne strane:On 20. 2. 2025. at 22:33, copkillah said:Reveal hidden contentsAko još nekog zanima, neka ukuca ime našeg poluostrva i englesku reč koju koristimo za skidanje stvari sa interneta tačka org
September 2, 2025Sep 2 @Verterdegete radi zlib, tacka sk ili ec. Imas na wikipediji i na njihovom twitter nalogu url-ove koji trenutno rade. Ako ne radi iz chroma ili sta vec koristis, probaj Tor.