Jump to content

Featured Replies

Hvala dobri ljudi!❤

• 4 weeks later...
  • Replies 550
  • Views 69.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pozdrav drustvo, blize se bozicni i novogodisnji praznici, vreme darivanja, te cu s vama ovde podeliti za download par knjiga koje je moj otac prikupio (ima i par mojih). Knjige su uglavnom na

• gomila besplatnih naslova iz edicije XX Vek, ima jako dobrih knjiga. http://www.bibliotekaxxvek.com/e-biblioteka-xx-vek/

• Pošalji mu i titlove

Posted Images

On 18. 12. 2023. at 23:51, Moća said:

Pa mozes da skines hiljade i hiljade knjiga sa nekih sajtova i to na svakom jeziku koji ti padne na pamet. Pa tako i te koje imas na edenu.

A ubacujes ih sa kompa bukvalno isto kao sto kopiras fajlove na usb.

moćo, mogu li da se kupuju knjige sa amazona?

• 5 months later...

ima 3 isecka iz poslednje osterove knjige na rbgd 3 za skidanje

• 1 month later...

.

Edited by le petit nicolas

• 1 month later...

Istekao mi free bookmate. Jel zna neko neku slicnu aplikaciju sa e knjigama?

• 5 weeks later...

nije skroz eBukvalno,

ali vredi prelistati.

• Popular Post

Pozdrav drustvo,
blize se bozicni i novogodisnji praznici, vreme darivanja, te cu s vama ovde podeliti za download par knjiga koje je moj otac prikupio (ima i par mojih).

Knjige su uglavnom na nasim jezicima, ali ima i par knjiga na engleskom.
Fajlovi i folderi jos uvek nisu sredjeni, te ce se desiti da naletite na duplikate.
Takodje, nisam otvarao sve fajlove i proveravao, tako da delim ovde onako kako sam i ja dobio.
Fajlovi su s razlicitim ekstenzijama, mobi, azw3, pdf, epub i tako dalje, pa je i to razlog zasto ima duplikata (neke knjige su tu u vise razlicitih formata).

U Spoileru mozete naci spisak knjiga. Razvrstao sam ih po folderima, a postoje i neke knjige koje su van foldera (moguce je i tu naleteti na duplikate).

Ovo je link za download: https://www.mediafire.com/file/c0o619atlb027uc/Knjige.7z/file
Nemam pojma koliko dugo moze biti aktivan ali sam probao i radi.
Ako bude problema, javite pa da uploadujem opet.
Uploadovan fajl je zipovan i naziva se: Knjige.7z
(tako da ga treba raspakovati)

Spisak knjiga:

Reveal hidden contents

Edited by Have_Fun

• 2 months later...

Dobri ljudi, guglam vec sat vremena bez uspeha, ima li negde online da se nadju knjige o Hajduku od Gradimira Stojkovica?

ima, proveri pm

Poslato.

Reveal hidden contents