Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Koliko znam ne igra se na evropskom za trece mesto?Ili sam ja to nesto zesce prso.

Posted
Koliko znam ne igra se na evropskom za trece mesto?Ili sam ja to nesto zesce prso.
Nisi, ja sam istripovao. :D Igralo se do 1980.
Posted

1) Milosh762) Moća (quotuj i dodaj sledeci redni broj)3) Alphons4) GoofsDo kad igramo?

Posted

ok, jedno glupavo pitanje sad - ako pechujem na 1.3, ocju mocji i dalje da igram save sa 1.2? :unsure:

Posted

Jel zovemo Kleovica u repku ili ne? Posto vidim da mogu da ga zovem.

Posted
1) Milosh762) Moća (quotuj i dodaj sledeci redni broj)3) Alphons4) Goofs5) John Coltrane
Posted

Protiv Klea (p'cka prodana :s_c: )

Posted

Ok znaci ne moze da se zove Kleo i gotovo.

Posted (edited)

Ne znam ovo za Klea da mi se posle ne bune navijaci ili novinari sto ga ne zovem pa se napravi neki picvajz?A jel moram d agledam tekme svake nedelje? Posto mi izbaci pomocnik ali nema da odbijem nego moram da izaberem jednu od ponudjenih.

Edited by Moća
Posted

Pocinjem i ja da djuskam. Zvacu Klea iz inata, dacu mu i kapitensku traku.

Posted
:lol: Ok moze Kleo da se ne uvrede komsije.Igrao nereseno sa Grcima 1:1 dva puta mi sutnuli na gol angry.gif Platice mi Farani za to!
Posted

1) Milosh76 2) Moća (quotuj i dodaj sledeci redni broj) 3) Alphons 4) Goofs 5) John Coltrane 6) bob loblaw

Posted (edited)

Posto je Moca poceo, pocinjimo i mi ostali, bez tog prebrojavanja. I naravno, zovite Klea ako hocete, sto ne bi?Ja sutra pocinjem u slavni napad na dusmane evropske.edit: Kome :ziga: nije najbolji strelac, oduzima mu se 100 bodova.

Edited by casperbgd
Posted

samo da vam javim da vas pr(a)vi sampion ne igra fm odavno :(