Jump to content

Football Manager 09

Featured Replies

Koliko znam ne igra se na evropskom za trece mesto?Ili sam ja to nesto zesce prso.

• Replies 3k
  • Views 197.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• John Coltrane
    John Coltrane

Tromso, ja igrao na 19, odlepio koliko je teško.     Uz dužno poštovanje, ali hanuma mora, pre stupanja u braka, dakle u ranoj fazi veze, biti upoznata sa dozom zavisnosti kada je FM

• Ratamahatta
    Ratamahatta

• Da li se ovo nekome desilo do sada   edit: ima i dodatak  

Posted Images

Koliko znam ne igra se na evropskom za trece mesto?Ili sam ja to nesto zesce prso.
Nisi, ja sam istripovao. :D Igralo se do 1980.

1) Milosh762) Moća (quotuj i dodaj sledeci redni broj)3) Alphons4) GoofsDo kad igramo?

ok, jedno glupavo pitanje sad - ako pechujem na 1.3, ocju mocji i dalje da igram save sa 1.2? :unsure:

Da.

Jel zovemo Kleovica u repku ili ne? Posto vidim da mogu da ga zovem.

• Author
1) Milosh762) Moća (quotuj i dodaj sledeci redni broj)3) Alphons4) Goofs5) John Coltrane
  • Author

Protiv Klea (p'cka prodana :s_c: )

Ok znaci ne moze da se zove Kleo i gotovo.

Ne znam ovo za Klea da mi se posle ne bune navijaci ili novinari sto ga ne zovem pa se napravi neki picvajz?A jel moram d agledam tekme svake nedelje? Posto mi izbaci pomocnik ali nema da odbijem nego moram da izaberem jednu od ponudjenih.

Edited by Moća

Pocinjem i ja da djuskam. Zvacu Klea iz inata, dacu mu i kapitensku traku.

:lol: Ok moze Kleo da se ne uvrede komsije.Igrao nereseno sa Grcima 1:1 dva puta mi sutnuli na gol angry.gif Platice mi Farani za to!

1) Milosh76 2) Moća (quotuj i dodaj sledeci redni broj) 3) Alphons 4) Goofs 5) John Coltrane 6) bob loblaw

Posto je Moca poceo, pocinjimo i mi ostali, bez tog prebrojavanja. I naravno, zovite Klea ako hocete, sto ne bi?Ja sutra pocinjem u slavni napad na dusmane evropske.edit: Kome :ziga: nije najbolji strelac, oduzima mu se 100 bodova.

Edited by casperbgd

samo da vam javim da vas pr(a)vi sampion ne igra fm odavno :(