Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Betis 2 sezone...kako bodujemo?...(ili da cekamo da se javi josh neko od onih 30+ ljudi kojima sam posla pm :D )

Posted

Пласман у лиги, ако је исти гол разлика, ако је иста број датих голова, ако је исти, ко навија за Звезду.

Posted (edited)

Pitanje...osim Spanije, da li uzimamo jos neku zemlju i uzimamo LARGE bazu igraca...? Hmmm... meni se pojavila HUGE baza igraca, koju je verovatno povukao kad sam muckao sa tim bazama. Evo obecavam, necu je koristiti :D :P Dakle... samo Spanija ili jos neka zemlja i LARGE baza? Betis igra se 2 sezone?Jel su to pravila?Kad se utvrde pravila, ti Dzone otvori novi topic da ljudi znaju sta gledaju i da mozemo tu da se hvalimo uspesima, a onda smori nekog moderatora da ove prepiske i dogovore prebaci na tu temu :)

Edited by Milosh76
Posted
Pitanje...osim Spanije, da li uzimamo jos neku zemlju i uzimamo LARGE bazu igraca...? Hmmm... meni se pojavila HUGE baza igraca, koju je verovatno povukao kad sam muckao sa tim bazama. Evo obecavam, necu je koristiti :D :P Dakle... samo Spanija ili jos neka zemlja i LARGE baza? Betis igra se 2 sezone?Jel su to pravila?
Само Шпанија и ларџ, да не кочимо старије компове. Ја у старту имам проблем: како да инсталирам па 10.3. Скинуо сам га, копипејстовао у апдејтс, кликнуо али ништа. Игра ми и даље пријављује 10.0. Мислим да није неопходно да нагласим да је верзија коју користим копилефтована.
Posted

kad ga skinesh samo dvoklik na Patch i onda idesh na dugme Update i to je to...kad idesh na New game imash padajuci meni da li cesh 10.1. 10.3. ili koju vec imash...uchitavamo samo ESP ligu, Large data i ja sam za to da igramo osnovnu verziju bez Patch-a...

Posted
Само Шпанија и ларџ, да не кочимо старије компове. Ја у старту имам проблем: како да инсталирам па 10.3. Скинуо сам га, копипејстовао у апдејтс, кликнуо али ништа. Игра ми и даље пријављује 10.0. Мислим да није неопходно да нагласим да је верзија коју користим копилефтована.
Skines uradis UPDATE u folder gde ti je FM instaliran i onda prekopiras "lekic" i to je to. Trebalo bi da dobijes opciju 10.3 kad kliknes NEW GAME... tako je bar kod mene...Ajde, Dzone, otvori novi topic... FM CHALLENGE 2010/2011Betis, Spanija, Laege, 2 sezone...
Posted

otvorichu kad sve utanachimo, a i sa ove nam ne treba split obzirom da se drzimo teme FM :) ...

Posted
kad ga skinesh samo dvoklik na Patch i onda idesh na dugme Update i to je to...kad idesh na New game imash padajuci meni da li cesh 10.1. 10.3. ili koju vec imash...uchitavamo samo ESP ligu, Large data i ja sam za to da igramo osnovnu verziju bez Patch-a...
Не успева, тако да сам и ја за верзију без пача. Ако нема нико ништа против тога, ајде више да играмо.
Posted

nema shta da ne uspeva, ja nikad nisam copy/paste-ovao bilo koji fajl, samim dvoklikom na ikonicu Patch on ti otvori novi prozor na kom imash opciju Update i to je sve...znachi igramo bez Patcha, osnovnu verziju?...(ja svejedno ne mogu igrati veceras, aj da sachekamo josh malo ;) )

Posted

Ја ћу мало да почнем, ионако нећемо да играмо умрежени. А ако се сутра појави неки бољи предлог од овог, неће ме мрзети да кренем још једном. :D

Posted
nemam igricu instaliranu
instaliraj. bolja je od pljuga biggrin.gif
Betis 2 sezone...kako bodujemo?...(ili da cekamo da se javi josh neko od onih 30+ ljudi kojima sam posla pm :D )
dobro veče, kako ste :Dslažem se sa svime navedenim - druga esp liga, large, 10.3 patch. i meni odgovara da krenemo u ponedeljak, najranije.
Posted

Prihvatam celendz. Igramo Betis 2 sezone. Large database. Ne mogu da skidam novi patch mrzi me, ja krecem sa ovim sto imam. Krecemo u ponedeljek. Ko vara celava mu keva.Kolko je rok da se odigra sezona i kako se boduje eventualni uspeh u kupu?

Posted

count me in, kakva god da su pravila, na sve pristajem. samo, s obzirom da stvarno nemam puno vremena za forum lately, kad se dogovorite oko svega, svih pravila, bodovanja, chega god - skupite sve u jedan post i cimnite na PM, ak' vam nije bed :)

Posted
Prihvatam celendz. Igramo Betis 2 sezone. Large database. Ne mogu da skidam novi patch mrzi me, ja krecem sa ovim sto imam. Krecemo u ponedeljek. Ko vara celava mu keva.Kolko je rok da se odigra sezona i kako se boduje eventualni uspeh u kupu?
Рок нека одреде студенти, њима се око тих рокова цео живот врти. :P Куп за престиж, без неког посебног бодовања у нашем изазову? То ми се чини ем једноставније, ем примереније шпанским лигама.
Posted

Morali bi svi igrati sa istim patchom. Za početak bi bila ok jedna sezona. Kad vidimo kako ide, doovoriti ćemo se za nova natjecanja.